Boktips

Av Ingrid

                        
                       

Här ovanför ser du boktitlar av några av mina favoritförfattare, för tillfället får jag väl säga, för de har minsann varierat med åren. Böcker skrivna av Pearl Buck, Yasar Kemal, Nevil Shute och många, många fler har jag burit hem från biblioteket där vi var flitiga besökare förr i tiden. Om du klickar på en boktitel så kommer du till en sida med mera information om författaren. Du hittar också de sidorna i menyn förstås.

Förr i tiden läste jag verkligen mycket, men nu är det som om tiden inte riktigt räcker till. TV och dator tar för mycket tid. Men litet läst blir det i alla fall. Särskilt sommartid och när man har semester. Jag älskar att ligga ute i solen och läsa. Nästan ännu bättre är det om det är så varmt att man kan ligga i skuggan under ett träd. Då är tillvaron verkligen perfekt.

Sedan har jag upptäckt en sak - Ljudböcker!! Så himla behändigt just när man ligger och solar. Jag tycker ibland att det kan bli ganska tråkigt, även om det är skönt, och att läsa i solen är svårt. Att då få stoppa in en CD-skiva i spelaren och bekvämt ligga och lyssna på bra uppläsningar - det är helt perfekt.

Share on Facebook

Panorama theme by Themocracy