Upplockad från malpåsen

Av Ingrid, 12 december 2014 22:36

Eftersom jag ju lyckats krascha min blogg Livet efter 70 har jag bestämt mig för att plocka upp den här bloggen ur malpåsen tills jag ser hur det går med reparationen. Visar det sig att jag måste börja om med en ny får jag väl ta mig en funderare på om jag ska fortsätta blogga eller om jag ska lägga ner projektet.

Idag har Sandra från One.com hjälpt mig att göra en backup och så har hon givit mig några koder som jag skulle lägga in i databasen, men de verkar inte fungera. Nu är det ju helg och jag antar att det inte kommer att hända så mycket förrän efter den. Jag kanske rent av skulle ta och ta jullov.

Idag tog jag mig en promenad på förmiddagen och det var faktiskt riktigt skönt ute. Vattnet i Klinteån har stigit en aning och idag såg jag en fem-sex öringar på väg upp mot lekplatserna.

I morgon är det Lucia och på förmiddagen ska jag ut och se på Hamncaféet som har invigning med mingel och snittar och klockan två är det Luciatåg på Gervidegården i Sanda med SPF.

Ha en trevlig Lucia!

Share on Facebook

16 svar på “Upplockad från malpåsen”

 • Av Geddfish, 12 december 2014 @ 23:31

  God kväll, jag hittade dig här. Så trist med din blogg, för verkligen hoppas att den kommer att funka igen, så mycket arbete som det är nedlagt.
  Jag har aldrig någonsin kommit på tanken att uppdatera min, det var väl det du gjorde när det krånglade?
  Kram, Gerd

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Precis så var det. Jag vet inte om det kan ha med internetkrånglet att göra, för helt plötsligt låste sig allt. Jag har uppgraderat den förut och då har det gått bra.
  Kram, Ingrid

  [Svar]

 • Av Znogge, 12 december 2014 @ 23:48

  Jag förstår att det känns mer än motigt men min innerliga förhoppning är att du inte slutar blogga. Din blogg är så läsvärd så sluta inte!

  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag tror inte att jag kan hålla mig ifrån bloggen, du ser, jag var tvungen att sätta igång den här gamla igen.
  Kram

  [Svar]

 • Av Ulla Anderstedt, 13 december 2014 @ 0:19

  Hej, Hittade ditt inlägg på FB och ser att ngt hänt med din blogg. Hoppas det ordnar sig. Önskar dig också en fin Lucia, fast vi tjuvstartade idag då en musikklass framförde ett mycket fint sångprogram. Jag återkommer med bloggandet efter jul. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. Du har så mycket intressant att berätta och delge oss andra. kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag har förstått att det varit mycket lussande under gårdagen. Jag önskar dig en riktigt skön helg. Och tack för vänliga ord om min blogg.
  Kram

  [Svar]

 • Av Ailas, 13 december 2014 @ 0:35

  Hoppas verkligen att det blir ordning på din ordinarie blogg, för inte får du ta något längre uppehåll (säger jag som slöade hela sommaren). Tur att du har denna gamla att falla tillbaka på under tiden det klarnar vad som egentligen har hänt.
  Trevlig Lucia!
  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag lär väl inte kunna hålla mig ifrån bloggen antar jag. ;)
  Den har ju blivit mitt andningshål där jag kan vädra mina känslor, både glädje och sorg.
  Trevlig Lucia själv!

  [Svar]

 • Av Agneta, 13 december 2014 @ 1:56

  God kväll, Ingrid!
  Vilken tur att du sparat denna för det vore ju fasligt trist om du slutade. Eller så får du väl börja på ny kula med en annan variant. Hoppas innerligt att allt blir som du själv tycker är enklast. Kram, Agneta

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Den som spar han har vet du och så länge jag har gott om utrymme på one.com får de här gamla bloggarna och hemsidan ligga kvar.
  Går det inte att rädda Livet efter 70 startar jag nog upp en ny.
  Kram

  [Svar]

 • Av Lollo, 13 december 2014 @ 2:05

  Gissa om jag blev paff när jag skulle in och läsa hos dig och din fina blogg inte fungerade. Vad har hänt? Hur menar du att du “lyckats krascha” din blogg?

  Hoppas det löser sig.
  Önskar dig en fin Lucia så länge …
  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag skulle göra en ändring och inte vet jag om det hade med internetkrånglet att göra, men det gick inte som det skulle.
  Jag har förhoppningar att få hjälp hos one.com.
  Kram

  [Svar]

 • Av Gunnar, 13 december 2014 @ 10:18

  Det var tråkigt att höra. Hoppas att den går att fixa. Det är så frustrerande när Det blir på det här viset..
  Önskar dig en fin Lucia!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Gunnar!
  Jag hoppas givetvis att det går att rädda bloggen, men gör det inte det så är det inte hela världen. Man kan ju börja en ny.
  Ha en skön helg!

  [Svar]

 • Av wiolettan, 13 december 2014 @ 10:59

  Jobbigt detta då bloggen krånglar, eller vad det nu är som gör det hela.
  Det tog ett tag men till slut så hittade jag dig igen.
  Hoppas verkligen att du kan fortsätta blogga. Jag är egoist, men har vant mig vid att komma in och läsa om dina dagar på vårt lands största ö. Det är intressant, lärorikt och läsa.
  Trevlig helg och varm kram till dig.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Så trevligt att du hittad hit!
  Den här bloggen har jag ju inte använt på fyra år, men nu passade det ju bra att plocka fram den. Jag har en backup från min databas och lyckas inte one.com lösa problemen, så startar jag väl upp en ny blogg.
  Kram

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy