Det var ju riktigt roligt att fylla 70

Av Ingrid, 08 september 2010 8:21

DAGEN

Solen sken och det var ett helt strålande väder på min födelsedag. Jag vaknade ganska tidigt och kände mig lite orolig och nervös, men det släppte så fort jag kommit upp. Så fort klockan närmade sig åtta gick Åke ut och hissade flaggan och den fladdrade så vackert i vinden.


Så många det var som ringde och gratulerade! Först ut var Eva från Sicilien och sedan ringde släkt och vänner under hela dagen.

Så mycket blommor jag fick! Inte nog med att Åke hissade flaggen, jag fick en jättestor och vacker bollkrysantemum också. På förmiddagen kom två goda vänner, Irma och Sven-Olof hit och gratulerade och hade med sig en vacker blombukett. Med posten kom det blommor från Krister och Thomas och efter lunch kom Åkes syster och hennes man och de hade också blommor med sig. Och så ringde de från en blomsteraffär och talade om att jag hade blommor att hämta på Preem i Klintehamn och det var en vacker bukett från kusin Göran och Harriet.KVÄLLEN

Till kvällen hade jag bokat bord för oss och sönerna med sambos på en restaurang i Visby, Donners Brunn. När vi satt oss till bords fick jag ännu mera presenter. Jag fick presentkort på vin plus ett trevligt kort med en DVD om 1940-talet från mina systrar, ett presentkort från Carina o Bosse på Ansiktsbehandling delux på Kroppshälsan på Clarion hotel i Visby, och två teaterbiljetter till en julshow på Visby Strand av Krister o Thomas.

Sen var det dags att beställa mat och jag åt: Halstrade pilgrimsmusslor med en sötmajscrème och soja- och honungsdressing smaksatt med koriander och ingefära till förrätt, Nilssons Fisk & Skaldjursgryta till varmrätt och så kaffe och Chokladtryfflar som dessert. Allting smakade alldeles utsökt och vi hade en riktigt trevlig kväll. Det blev en perfekt 70-årsdag och nu går jag in i mitt nya liv med tillförsikt och ser fram emot att få fira min 75-årsdag på ett lika trevligt sätt.

Varmt tack!

Till alla som skrivit och lyckönskat här i bloggen, via facebook, mail och på andra sätt förgyllt min dag. Några grattiskort har det dykt upp i facebook och via mail och här kommer de:Tack Annette!


Tack Agneta!


Tack Bettan!


Tack Susanne!

Nu återstår det att lämna adressen till min nya blogg. Den kommer nog inte att skilja sig så mycket från den här innehållsmässigt. Bloggen har fått rubriken: Livet efter 70 och du är varmt välkommen dit!

Share on Facebook

23 svar på “Det var ju riktigt roligt att fylla 70”

 • Av Marie-Louise Grimlund, 08 september 2010 @ 9:44

  Hej ! Ja, det var härligt att höra, då behöver inte jag heller oroa mig inför min 70-årsdag, fast det dröjer ett tag, måste bara fylla 68 och 69 först. Fick en liten 60-årskris, men den gick över när jag träffade en Sicilienska som var 70 och såg yngre ut, men hon har ju mörkt hår och vackrare drag än mig,jag är ju en blekfis i jämförelse med henne.Roligt att bli så firad.Det är Du väl värd förstår Du nu. Kram Majsan

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Majsan!
  Min 70-årskris gick över på ett nafs :)

  [Svar]

 • Av Skatan, 08 september 2010 @ 10:23

  Åååh vilken härlig dag du fick … med flaggan vajande mot en blå härlig himmel och släkt och vänner omkring dig och blommor och …

  Jag förstår att du ser framåt med tillförsikt :-)

  Kramar!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Visst gör jag det, ser framåt med tillförsikt alltså!

  [Svar]

 • Av Eleonora, 08 september 2010 @ 11:36

  O vilken fantastisk dag du fick! Såå firad och uppvaktad! Jag är så glad för din skull att det blev så minnesvärt och vackert!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Eleonora!

  [Svar]

 • Av Sylvia, 08 september 2010 @ 14:25

  Vilken underbar dag du fick och uppvaktad med flaggan i topp, vackra blommor och presenter. Ett fint minne att ta fram och njuta av då och då.
  Stor Grattiskram från Sylvia :-)

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Den här dagen kommer jag verkligen att minnas :)

  [Svar]

 • Av Doris, 08 september 2010 @ 15:11

  Skönt att du fick en så härlig dag, blommorna var helt underbart vackra och

  [Svar]

 • Av Doris, 08 september 2010 @ 15:13

  Skönt att du fick en så härlig dag, blommorna var helt underbart vackra och det märktes ju att presenterna var tänkta just för dig ;o)
  Ska ila vidare til din nya blogg !
  Sköt om dig, kram, Doris

  [Svar]

 • Av Lambergsfrua, 08 september 2010 @ 15:20

  Vilken härlig födelsedag du fick!
  Jag har kommenterat på din nya blogg.
  Varma kramar!

  [Svar]

 • Av Ailas, 08 september 2010 @ 16:35

  Ni skapade minnen igår! Inte bara för dig utan för alla som var med… En härlig dag har ni haft… och maten lät absolut superb.

  Varm kram, solen tittade precis fram här…!

  [Svar]

 • Av Agneta, 08 september 2010 @ 17:42

  Hej, Ingrid!

  Vilken underbart fin dag du fick
  med dina nära o kära:-)
  Det glädjer mig verkligen!
  Maten som ni åt, låter supergod:)
  Flaggan i topp är man inte bortskämd med när man bor i stan ;-)
  Har varit inne på din nya blogg som är höstlik och jättefin, men är tillbaka här för att lämna en kommentar då bokstäverna är större och därmed synliga, i detta fältet.
  Jag har jättesvårt att se den svarta texten mot den mörkbruna bakgrunden längst ned i den nya. Likaså de vinröda mot det brunbeiga, så för mina ögon blir det jobbigt, men jag kanske vänjer mig. Återstår att se.
  Alltid lättare att läsa ljus text mot mörk bakgrund eller tvärtom på en hemsida/blogg.

  När min dator funkar som den ska så kommer även jag att ändra en hel del på min hemsida så att det blir tydligare och mera lättläst.

  Om jag förstått saken rätt så kommer denna att helt försvinna snart så jag lägger till den nya adressen i mina favoriter. Klart:-)

  Nu får du väl ha lite återhämtningstid efter allt firande innan vardagen tar vid igen.
  Men vist är det väl en härlig känsla att vakna dagen efter och se alla vackra blommor överallt.
  Ha det nu så gott med livet efter 70…
  Kramen, Agneta

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag hade verkligen en trevlig dag och kommer sent att glömma den.
  Jag hoppas att du ska trivas på min nya blogg också. Jag har ändrat storleken på bokstäverna nu, så jag hoppas att det ska vara lättare för dig att skriva där i fortsättningen.

  [Svar]

 • Av Britt-Marie, 08 september 2010 @ 19:32

  Hej Ingrid!
  Ett stort grattis på din 70-års dag!
  Kram Britt-Marie

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Bittan!

  [Svar]

 • Av Inger Maryissa, 08 september 2010 @ 23:24

  Låter som du haft en mycket fin födelsedag och jätte-stort GRATTIS igen.
  och fint väder fick du också…och flaggan hissad i topp..det är du värd.
  Mysiga foton från din dag.
  Stor Kram

  [Svar]

 • Av Berit, 09 september 2010 @ 20:13

  Hej Ingrid!

  Grattis, grattis och förlåt att jag är lite sen. Jag har inte så mycket att skylla på, mer än att det är saker som jag skriver till lite senare till dig.

  Vilken härlig dag det blev för dig och ja kanske inte det blir så svårt att fylla 70 iaf:-). Lennart är ju först ut och sen kommer jag nästa år. Har lite noja för det, men nu när jag läst ditt inlägg känns det lite bättre.

  Grattiskramar från Berit och Lennart skickar med också!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Det var faktiskt inte så fasligt otrevligt som jag trodde och ni klarar säkert av det ni också.

  Jag förstår att du har en hel del att stå i Berit. Varma kramar till er båda!

  [Svar]

 • Av Margit, 09 september 2010 @ 23:52

  Först vill jag säga ett försenat GRATTIS på din stora dag!!!! Förstår att ni firat och att det känns bra…nu när det gått några dagar!! Fina o bra presenter fick du också!!
  Ja tänk vad åren går..det gäller att TA VARA PÅ DAGEN!!!
  Det viktigaste är att vi får vara friska..och hänger med och är klar i huvudet… Mtycket att vara TACKSAM över!!!
  Önskar dej vännen en GID FORTSÄTTNING!!!
  En stor KRAM kommer här också!!/Margit

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Att man är någorlunda klar i huvudet får man verkligen var tacksam över!

  [Svar]

 • Av Trebarnsmamman, 14 september 2010 @ 14:25

  Grattis på stora dagen i efterskott! Verkar ha varit en mycket bra dag :)

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Det blev en riktigt fin dag!

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy