Det är fler som larvar sig

Av Ingrid, 06 september 2010 19:25

Jag läste hos Znogge att de hittat en stor larv i trädgården och då kom jag att tänka på att jag tog ett foto av en riktigt skrämmande sak, som kröp på vägkanten när jag var ute på en promenad för ett tag sedan. Jag har inte blekaste aning om vad det ska bli av den här gynnaren.

Idag har det varit lite extra pyssel, det är ju sista dagen på mitt 69:de år, så en kaka är bakad ifall någon, trots min annons om att jag inte vill ha någon uppvaktning, skulle dyka upp. Från ICA fick jag ett presentkort på en tårta och den har jag varit och hämtat ut. Ett grattiskort från SHB-kontoret i Klintehamn kom med posten och från en blomsteraffär i Visby har de ringt och kollat om jag är hemma i morgon. Ett tag på dagen är vi hemma, sen åker vi till Visby, för vi ska gå ut och slå runt med sönerna och deras partners. Lite måste man ju fira trots allt. I morgon lär det inte bli något bloggande, men rapport om hur årsdagen förflutit kommer givetvis på onsdag.

Sen har jag haft vansinnigt roligt i helgen (och en stund idag också) medan jag har försökt få till layouten till min nya blogg. Den startar på onsdag, så titta in då så får du adressen dit. Sen är det du/ni mina kära läsare som avgör hur jag ska göra i fortsättningen, vara kvar här eller använda den nya. Den nya är ju smidigare för mig att jobba i, eftersom den använder den senaste versionen av Wordpress, men den ska ju passa er också.

Väderleksrapport: Trots ihärdiga bedyrande från meteorolerna om att det skulle vara sol på Gotland idag, så har det varit riktigt mulet för det mesta. En liten stund vid lunchtid till solen fram, men sen var det locket på igen.

Share on Facebook

24 svar på “Det är fler som larvar sig”

 • Av helena (citronodlingen), 06 september 2010 @ 21:32

  Eftersom det verkar som att du kommer att du kommer ha fullt upp imorgon ber jag att få gratulera några timmar i förskott :)

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack snälla!

  [Svar]

 • Av Marie-Louise Grimlund, 06 september 2010 @ 21:49

  Det är väl bäst att Jag Gratulerar Dig en dag i förtid, nu ser jag att en väninna till mig Margaretha har namnsdag. Lilly.Men jag Grattar på FB i morgon, de brukar påminna mig.
  Fnuppig tårta från ICA, tycker jag.För om man handlar för flera tusen per månad, då räcker inte en liten daimtårta.Det fick jag till 65-årsdagen.Söt o.sliskig.Hoppas Du fick en riktig tårta.Kram Majsan

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag fick en gräddtårta!
  Tack för hälsningen :)

  [Svar]

 • Av Madde, 06 september 2010 @ 21:49

  GRATTIS i förskott kära Ingrid och hoppas du får en fin dag med dina nära och kära! :D Kramar Madde

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Madde!

  [Svar]

 • Av Iréne, 06 september 2010 @ 22:02

  Ett Jättegrattis på din dag

  [Svar]

 • Av Skatan, 06 september 2010 @ 22:25

  Det var mig en läskig gynnare… Jag väntar tills i morgon med det stora HURRA-ropet nu när jag vet vilken dag det är …

  Kramar!

  [Svar]

 • Av Inger Maryissa, 06 september 2010 @ 23:00

  Oj….vilken larv du hittade, och ja…undrar vad det blir av den…
  Detta påminner mig om min barndom och skogskullen bredvid huset, där vi barn hittade en massa spännande kryp.
  Och även stora och konstiga larver…

  Säger också stort GRATTiS i förskott på födelsedagen och hoppas du får en riktigt fin dag.

  Spännande med den nya blogg du håller på att fixa med, och är säker på att det blir jätte-fint.
  Du är ju så bra på sådant.
  Gillar utseendet och upplägget på din blogg och hemsida.
  Kramar

  [Svar]

 • Av Lambergsfrua, 06 september 2010 @ 23:07

  Ha ha ha! Tänk vad man kan missta sig! Jag tänkte vara först med att gratulera dig på födelsedagen så här en timme före midnatt inför den stora dagen - och så har andra hunnit före. Nåja, det viktigaste är i alla fall att gratulera så innerligt varmt och hjärtligt. Jag önskar dig en trevlig dag tillsamman med de dina!
  Allt gott önskar jag dig!
  Soliga kramar och ett gott nytt år ;)

  [Svar]

 • Av Ailas, 06 september 2010 @ 23:42

  ETT JÄTTEGRATTIS PÅ 70-ÅRSDAGEN! Jag måste säga att du är en fantastisk 70-åring… och det menar jag verkligen. Hoppas nu att morgondagen blir precis så solig och trevlig som du förtjänar, kära Ingrid!

  Aha, även du går omkring i förändringstankar… Det ska bli jättespännande att se ditt nya. Men, jag tycker verkligen om din sida så som den är idag.

  Varm kram!

  [Svar]

 • Av Skatan, 07 september 2010 @ 4:50

  Vad är det för en dag?
  Är det en vanlig dag?
  Nej, det är ingen vanlig dag
  för det är Ingrids födelsedag
  Hurra Hurraa Hurraaa
  Hurra Hurraa Hurraaa

  GRATTIS Ingrid och jag hoppas att din dag
  blir en fin dag och en dag att minnas.

  Massor av kramar!

  [Svar]

 • Av Bia, 07 september 2010 @ 6:27

  Stort grattis på din dag! Ha det så trevligt med familjen!
  Kram, kram!
  Bia

  [Svar]

 • Av Eleonora, 07 september 2010 @ 7:53

  Käraste, sötaste Ingrid - IDAG är det din dag! Jag kommer ihåg för det är även min svärsons dag! Så håll i hatten, för här hurrar jag—HURRA HURRA HURRA!! Varmt grattis på din stora dag. Den kommer säkert att blir trivsam och härlig med de dina inne i Visby med litet god mat och dryck därtill. En alldeles underbar dag önskar jag dig. Många kramisar!

  [Svar]

 • Av Annette, 07 september 2010 @ 8:42

  Det är din dag, Ingrid, då kan jag ju inte låta bli att sjunga både här och på FB:
  ♪♫’Ja med en enkel tulipan
  uppå bemärkelseda’n
  jag har den äran,
  jag har den äran
  att gratulera’ ♪♫♫

  Sen ang. din nya blogg, ska bli otroligt spännande att se men denna är ju super som den är så det blir väl svårt att slå?

  Kram!

  [Svar]

 • Av Sofia, 07 september 2010 @ 8:56

  Hipp hipp hurraaaa för världens bästa Ingrid som fyller år ida´!
  Många grattiskramar från Norrköping <3

  [Svar]

 • Av ingmarie, 07 september 2010 @ 9:03

  Många grattis på din födelsedag…kram

  [Svar]

 • Av Karlavagnen, 07 september 2010 @ 9:11

  Hipp hipp hurra! Massor med sol, lite larv och lagom med uppvaktning önskar jag dig idag! Ha det bäst!

  [Svar]

 • Av Pia, 07 september 2010 @ 9:11

  Stort Grattis på din födelsedag Hoppas dagen blir härlig ett 4 faldigt leve från oss här i Skåne Hurra Hurra Hurra Hurra !!!!!Kram

  [Svar]

 • Av elisabeth, 07 september 2010 @ 18:23

  vilken dag för dig i morgon ! Den kommer bli kanon, vad kan det annat än bli att få dela den med de närmaste i lite lugn och ro med säkert lite god mat. Man känner att det där med firande och bjudningar och allt vad som innebär inte känns så angeläget, det kan börja redan efter 40 :-)…. men roligt att få grattishälsningar ändå och bli ihågkommen……. Så här kommer ett stort GRATTIS till dig som gäller för i morgon ! Hoppas solen lyser lite också på er alla. När jag kom in på din blogg nu och läser ´det finns fler som larvar sig’ utan att läsa texten trodde jag du hade mixtrat med nån bild och gjort lite läskiga ögon på larven…. :-) men så var ju inte fallet…….

  kram och ha det gött i morgon
  elisabeth

  [Svar]

 • Av Mien, 07 september 2010 @ 19:52

  Stort grattis på 70-årsdagen från alla vid Hägsarve! Hurra Hurra! Hoppas du får en härlig dag med familjen!

  [Svar]

 • Av Znogge, 07 september 2010 @ 21:06

  Nu när den rätta dagen är inne vill jag passa på att säga ett jättestort GRATTIS till dig! Hoppas det blir ett festligt och glatt firande! Ett trefaldigt skånskt hurra bjuder jag oxkså på.

  Hurra, hurra, hurra!

  Men larven… Nästan värre än min ;-)

  Kram

  [Svar]

 • Av skogsnuvan, 07 september 2010 @ 22:13

  Grattis på din födelsedag och jag hoppas att du får en riktigt trevlig dag och ett fortsatt fint liv. Larven såg ut att bli ett ufo av något slag eller kanske börjat till en riktigt drake

  [Svar]

 • Av Yvonne, 03 december 2010 @ 6:50

  Larven blir en Snabelsvärmare. =)

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy