Jag fick ett mejl …

Av Ingrid, 03 september 2010 12:54

…från GEAB idag, där deras kommunikationschef Mia Stuhre talar om att de upptäckt att jag kommenterat den felaktiga annonsen de hade införd i GA i tisdags. Det var den mänskliga faktorn som varit i farten och idag ser annonsen annorlunda ut, som du kan se på bilden här bredvid (bilden är klickbar). Mia Stuhre berättar också att de håller på och försöker lösa problemet med e-fakturorna och hoppas att de ska ha en färdig lösning innan den 1 november. Jag får ta och kolla med henne om de förlänger erbjudandet om en trisslott för oss som väntar på att kunna ansluta oss till e-fakturor från GEAB?

Läs mer på temat Geab!

Idag är det blåsigt och det regnar till och ifrån. “Som det regnar kommer det en skur”, skulle man nog kunna säga. Jag har hållit på med städning och Åke, som aldrig är rädd för dåligt väder, har varit ute med sin röjare och så har han provkört Viktorn igen, för i morgon kommer annonsen in i tidningen.


När jag ändå hade kameran framme passade jag på att ta ett kort i trädgården. Höstanemonerna blommar som bäst nu. De här står precis vid köksingången och växer långt upp i äppelträdet. Jag har en stor buske på framsidan också utanför vardagsrumsfönstret och den borde jag binda upp, men det är så mycket getingar där, så jag vågar mig inte dit. Jag har försökt, men fick ta till flykten. Getingarna bor i ett hål i skarven mellan panelen och stenfoten och där är det full trafik ut och in hela tiden.

Ha en trevlig fredag!

Share on Facebook

15 svar på “Jag fick ett mejl …”

 • Av Åsa!, 03 september 2010 @ 13:09

  Vilka fina anemoner du har! Det är trivsamt att ha något vackert vid dörren där man går ut och in.
  Då håller jag tummarna för den “nya” lägenheten på Ringvägen!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Åsa!

  [Svar]

 • Av Znogge, 03 september 2010 @ 14:17

  Så även GEAB scannar bloggarna. Precis som Telia då…

  Vilken underbar höstbild förresten!

  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Ja,ja men! Här kan man minsann inte smygblogga.

  Jag fick en kommentar från Telia också då jag bloggen i ondgjorde mig över de problem jag hade när jag skulle gå över till dem som internetleverantör.

  [Svar]

 • Av Ailas, 03 september 2010 @ 14:57

  Kul, kul… Du förtjänar allt en lott också. *L*

  Mina höstanemoner blommar också, men är inte lika rikliga som dina! Dina är enorma! Å andra sidan växer mina intill en bergtall och delvis under ett körsbärsträd, så de har kanske inte riktigt samma förutsättningar…

  Klippt gräset precis och oj så varmt det blev. Det är otroligt fint väder här idag. Bara att njuta.

  Kram

  PS. Klokt att hålla sig från getingarna!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Då har du nyklippt och fint till helgen. Här är det fortfarande skurigt och höstruskigt, men maken påstår att det ska bli sommar nästa vecka igen. Hoppas, hoppas :)

  [Svar]

 • Av Inger Maryissa, 03 september 2010 @ 22:52

  Ljuvligt foto av Höstanemonerna !
  Så mycket vackra höstblommor det finns också.
  Jobbigt med getingarna…hoppas de snart tycker det är för kallt att flyga omkring ;-)
  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Blir det bara lite kallare försvinner de, men så länge de inte går till anfall får det väl gå an.

  [Svar]

 • Av Tove, 04 september 2010 @ 1:49

  Trevlig helg! Det var ju lite synd att ni inte hade tillräckligt med dagar för bostadsbytet, men det kommer väl fler chanser.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Vi skulle varit mera förutseende och ställt oss i kö för flera år sedan…

  [Svar]

 • Av Skatan, 04 september 2010 @ 7:43

  Är det idag … eller är det i morgon som den stora dagen stundar. Då när jag får säga GRATTIS! Hur som jag gör det ändå lite i förväg om det nu skulle vara för tidigt.

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS och EN STOR KRAM på din 70-ÅRSDAG

  från Skatan

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Skatan! Inte gör det något att du är lite tidigt ute, men ännu är det ett par dagar till den stora dagen, på tisdag närmare bestämt.

  [Svar]

 • Av skogsnuvan, 04 september 2010 @ 8:56

  Så fina blommor. Här finns det inte en enda geting iår annars brukar det vara fullt i vinbärsbuskarna. Nu är dom nerklippat. Vinbärsbuskarna alltså. Det har varit frost inatt gräsmattorna var alldeles vita. Hoppas att mina änglatrumpeter och pelargoner klarat sig

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Pelargonerna tål en del frost, men hur är det med änglatrumpeter, är de inte känsliga av sig? Hoppas de klarat sig!

  [Svar]

 • Av Ia, 05 september 2010 @ 23:19

  Dessa underbara höstanemoner! Våra har blommat ett tag men börjar väl tröttna lite och det är kanske inte så konstigt eftersom hösten kom så snabbt! Vad är det för vackra lila blommor Du har bredvid????

  Här verkar getingarna ha tröttnat, visst såg vi en och annan i torpet i helgen, stora som aldrig förr men inte så många som tidigare i sommar!

  Håller tummar och tår igen ;)

  Satt nyss och gick igenom fler gamla fotoalbum och fick då se ett gäng foton tagna vid Fröjel kyrka i slutet på 50-talet…det är verkligen häftigt med alla gamla foton!!

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy