Veckans fototriss

Av Ingrid, 29 augusti 2010 9:41

Söndag är det idag och som vanligt Fototriss, som jag inte varit med i på ett bra tag, men idag gör jag ett försök.

VECKANS TEMA
Jag tycker temat den här veckan blir passande eftersom Fototriss är något som skapas av alla er deltagare och därför ska ni få fundera på ordet KOLLEKTIVT och hur ni kan tänkas tolka det med era foton. Jag lovar att det finns flera sätt att tolka temat, så tänk kreativt!Ett kollektiv av gotlänningar på bussutflykt


Ett kollektiv av gotlänningar på marsch i ett festtåg (en del utsoknes också förstås)


Ett kollektiv av gotlänningar och andra turister på båttur på Rehn

Fler som visar bilder på temat Kollektiv hittar du HÄR.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Dagens väderleksrapport: Just nu skiner solen, men det är ganska kyligt. I natt hade vi bara 8° som lägst och det har regnat en massa igen. 14 mm säger maken att det har kommit i regnmätaren, men vi får väl vara glada att det inte är värre. Jag läste att i Värmland har det varit riktigt besvärligt med massor av regn och till och med hagel.

Dagens humörrapport: Det känns lite bättre idag och inte kan man gå och hänga läpp när solen skiner och man får så många uppmuntrande kommentarer på gnället. Tack alla goda, rara bloggvänner för ert stöd!

På programmet idag: Ingenting speciellt är inplanerat, men om vädret håller sig någorlunda skapligt tar jag mig väl en promenad idag också.


Share on Facebook

14 svar på “Veckans fototriss”

 • Av Mia, 29 augusti 2010 @ 10:02

  Kollektivtrafik tänkte jag med på - där vi oftast använder ordet “kollektiv” i vardagen känner jag…

  [Svar]

 • Av Anna, 29 augusti 2010 @ 10:11

  Fin triss! Det är härligt att resa tillsammans med många. Nya spännande människor o platser. Ha en fin söndag. / Anna

  [Svar]

 • Av Znogge, 29 augusti 2010 @ 10:52

  En bra tolkning tycker jag. Själv tänkte jag direkt på klollektivtrafik. Har inte heller varit med på länge och avstår även i dag men sedan kanske…

  Kram

  [Svar]

 • Av Pialotta, 29 augusti 2010 @ 11:07

  Riktigt fina bilder och stora till temat denna veckan.. På Gotland kan mycket hända kollektivt en sommar som denna:) Ha de fint Ingrid:)

  [Svar]

 • Av Kerstin, 29 augusti 2010 @ 11:15

  Ja det kan ju bli uppehåll med trissandet mellan varven. Jag har legat lite lågt i sommar men nu…..
  Vilken kul tolkning du bjuder på. Kan tänka mej att det är ett stort kollektiv som kommer på medeltidsveckan (som jag gissar att det är)

  [Svar]

 • Av Ailas, 29 augusti 2010 @ 13:32

  Tack för de fina kollektiva bilderna! Själv tänker jag på de kollektivanställda massorna… utan ansikten.

  Trevligt att höra att du känner dig piggare idag. Sömn och tid brukar hjälpa upp, liksom blogg- och andra vänner.

  Ser fram emot bildbevis från dagens promenad.

  Varm kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag har minsann gjort min promenad, nästan ändå ner till Klintehamn och kameran var med i ryggan, men fotoögat hittade inget kul att föreviga, så det bidde ingen bildbevis :)

  [Svar]

 • Av Ingalill, 29 augusti 2010 @ 16:39

  Härliga bilder, gillar den sista bäst :)

  [Svar]

 • Av Sylvia, 29 augusti 2010 @ 19:26

  Vad glad jag blir när jag läser du känner dig bättre idag. Så fint av dig att kunna skriva av dig på bloggen vilket jag själv har väldigt svårt för. Är lite inbunden av mig och håller det gärna för mig själv vilket jag vet är helt fel. Allt blir så mycket bättre av att kunna “lätta på trycket” som min mor alltid sa.

  Här har vädret varit ganska fint även om solen knappt visat sig. Tur hade vi i svampskogen idag. Hittade en hel del kantareller och champinjoner. Gillar att strosa i skogen men nu har vi fått vildsvin på ön och de har bökat i skogen på vissa ställen så man känner knappt igen sig. De håller sig undan på dagarna men i skymningen och tidiga mornar har de syns till. Jägarna ska nu börja skjuta av stammen hörde jag idag.
  Nu ska Ingvar sätta igång en brasa i kaminen för det är ingen värma ute så här på kvällkvisten. Just nu +12 grader.
  Önskar dig en skön kväll.
  Kram Sylvia

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag är ju lite tveksam själv till att skriva så här personligt, men å andra sidan så har vi väl alla våra svarta dagar. De är ju en del av livet de också. Nu har jag fått beklaga mig och gnällt av mig och fått en massa uppmuntrande ord, så då känns det bättre.

  Här tuffar bergvärmen igång så fort det blir kallt, så det är lite ljummet på elementen morgon och kväll :)

  [Svar]

 • Av Agneta, 30 augusti 2010 @ 0:38

  Hej, Ingrid!
  Så är du igång igen med både promenader och kollektiva foton.
  Båtturen på Rehn ser helt underbar ut och visst är där vackert till max. Verkligen värt ett besök :-)
  Ja säger som Syliva, har lite svårt för att skriva om alla mina problem/krämpor på min egen sida, men när jag hittar någon som har sak samma så kommer det naturligtvis ett litet erfarenhets-gott-råd. Klart att du inte besvärar läkaren om du går dit, tvärtom, dom är till för oss, så vänta inte för länge, trots att du orkar promenera. Kanske det finns bot :-) Vore ju synd att missa.
  Lågtryck till max här i dag vilket som vanligt känns ordentligt i knoppen inkl. lite extra tinnitus…usch för sådant. Det borde införas skottpengar på tinnitus ;-)
  Krampå dig vännen och ta hand om dig!
  /Agneta

  [Svar]

 • Av Jah Hollis, 30 augusti 2010 @ 10:11

  Fin triss på kollektivtemat. Jag har tyckt mig märka att vi är många som associerar kollektiv med resor, då vi far i väg tillsammans med andra. Själv måste jag dessvärre ta bilen snart när jag ska till jobbet. Annars kommer jag inte hem när tågen har slutat gå i natt.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Precis när jag uppdaterat mina kollektivbilder, kom jag att tänka på att vi ju har ett kollektiv i Klintehamn - Hassela - jag skulle ju kunnat åka ner och ta några bilder av alla deras byggnader. Jag får komma ihåg det ifall temat skulle dyka upp igen någongång :)

  [Svar]

 • Av Karoleen, 04 september 2010 @ 0:20

  Kul med Gotländska bilder hos dig med, mitt första fototriss detta.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy