Jag hoppas på en skön natt!

Av Ingrid, 14 juli 2010 20:23

Idag har det varit en riktigt skön dag, inte så hemskt varmt och hög klar luft. Jag gick och la mig ganska sent igår och hade jättesvårt att somna, för det var så varmt. Jag vet inte hur många gånger jag var uppe på toa och var och drack vatten. Ont i ländryggen hade jag när jag rörde på mig, så det kanske inte var en så bra idé det där med gårdagens bad. När klockan var sju orkade jag inte ligga kvar i sängen utan gick upp och tog en Voltaren och drack morgonkaffet. Jag kände mig totalt utslagen och matt och eländig. Ute var det ganska svalt och skönt, så jag satte mig i skuggan och i vinddraget i solstolen och slappade en halvtimme och så småningom började jag känna mig bättre, men jag tog det lugnt på förmiddagen och nöjde mig med lite jordgubbsplockning.

Efter lunch satte jag ute och lyssnade på “Sommar i P1″ med Lennart Jirlow. Han var väl inte speciellt intressant att lyssna på, men är förlåten ändå för sitt musikval som passade mig perfekt, det var nästan bara örongodis. Då kom en av våra goda vänner in för att prata med Åke och eftersom jag hade mycket jordgubbar bjöd jag honom och hans sambo att komma hit och fika och äta glass och jordgubbar. Det blev en riktigt trevlig stund i skuggan under äppelträdet och så fick jag ju åtgång på “gubbarna”.

På TV håller Janne Josefsson på och redovisar hur penningtvätt går till. Bra information får man i alla fall utifall man skulle vilja göra något större kontaktuttag utan att behöva skriva banken och finansinspektionen på näsan om vad man ska ha pengarna till. Undrar om man kan få uttagen i så här snygga sedlar?

När “Uppdrag Granskning” är slut ska jag se på kanal 9 och Sorgmanteln. Och sedan hoppas jag på en skön natt med min vanligtvis goda sömn och så att jag vaknar pigg och i form i morgon. Åke brukar säga att han är glad för varje dag han kommer upp, men jag begär lite mera!

Share on Facebook

4 svar på “Jag hoppas på en skön natt!”

 • Av Inger Maryissa, 14 juli 2010 @ 22:25

  Här har det också varit några grader svalare…ca. 25 plusgrader i skuggan.
  Men det är svårt att få de 30 graderna i min lägenhet att minska, men fortsätter det att vara svalare ute så…
  Ja, det är jobbigt att sova när det är så här varmt,
  och jobbigt för dig att dessutom ha värk i ryggen.
  Hoppas det är bättre nu.
  Kramar

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Mina ryggproblem känner jag egentligen mest av i sängen och just när jag kommer upp, sedan är det rätt skapligt under dagen. I natt har det varit lite svalare och jag har sovit riktigt bra.

  [Svar]

 • Av Kusin Göran, 15 juli 2010 @ 0:38

  Nu har jag hittat larven! Guldögonsländans larv. Här hittar du en sån:
  http://myrstaden.egensajt.se/board/myrlejon-t282.html

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Visst är det en sån och guldögonsländor har vi gott om! Tack för hjälpen.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy