Nu har han flyttat in - Det kungliga bröllopet

Av Ingrid, 08 juni 2010 10:31

Svarten har nu accepterat det nyrenoverade rummet och flyttat in där. Han anser att det är fullt användbart som sovrum för en katt. Han ligger där hela dagarna, kommer bara ner och äter och sedan krafsar han på köksdörren, för att jag ska öppna den så att han kan ta trappan upp till sina domäner igen. Jag har erbjudit Grållen också att få ligga där på sängen, men han har på det bestämdaste avvisat min inbjudan.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Börjar du tröttna på alla skriverier och alla TV-program om kungahuset och det förestående bröllopet. Jag måste säga att jag börjar känna mig ganska mätt på det. Ändå måste jag ju se de program där Hovexperten Roger Lundgren är med.


Roger Lundgren är son till en av mina nätvänner, Gunvi Lundgren, och hon och hennes man var här och hälsade på hos oss på Stenstugu i juli 2008. Varje gång jag ser Roger på TV känns han som en bekant, trots att vi aldrig träffats.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Igår kväll fick vi 7 mm regn och det var verkligen välbehövligt. Nu ser allting mycket fräschare ut sedan allt frömjöl sköljts bort. Det är ännu mulet, men solen spricker igenom då och då och i eftermiddag kommer det nog att spricka upp ordentligt, om man nu ska våga tro på vad väderleksprognoserna säger.

Nu ska jag gå och ta i håll med en liten strykhög och i eftermiddag ska vi eventuellt åka till Klintehamn och se “studentutspringet” från Donnergymnasiet.

Share on Facebook

7 svar på “Nu har han flyttat in - Det kungliga bröllopet”

 • Av Znogge, 08 juni 2010 @ 11:57

  Ja har inte hunnit se något än så jag satsar på den 19: e i stället !

  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Den 19:e måste man ju givetvis titta!

  [Svar]

 • Av Astrid, 08 juni 2010 @ 12:06

  Sk jag nu var riktigt ärlig så har ja ginte läst eller sett mycket om bröllopet
  De tär lite som när jag hade dagbarn jag kunde stänga mina öron för det värsta surret
  Men så skönt med en egen kupe för Svarten

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Visst har han det bra där han ligger och myser :)

  [Svar]

 • Av elisabet, 08 juni 2010 @ 12:53

  Kul att du tittade in hos mig.
  Jag var lite sen med min uppdatering av EFIT beroende på att vi var i Sthlm över helgen. Men nu är det klar
  Soliga hälsningar från Örebro

  [Svar]

 • Av Madde, 08 juni 2010 @ 13:39

  Herregud, vi skriver nästan om samma saker ibland har jag märkt när jag läser din blogg.
  Idag har jag oxå spytt lite galla om det här med bröllops-spurten som både tidningar och TV frossar i.
  Kramkram Madde

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Så kan det bli ibland. Jag ska kolla vad du tycker om det här spektaklet :)

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy