Veckans fototriss - Prickigt

Av Ingrid, 30 maj 2010 10:42

Halvmulet och ganska kyligt är det den här Mors-dagen och vi har mötts av tråkiga nyheter om en svår bilolycka på Gotland igår kväll, där två män fick sätta livet till. Jag kan inte låta bli att tänka på deras anhöriga - på deras mammor - det blev en sorgens dag för dem idag.

Här kommer sönerna med partners att dyka upp vid 12.30-tiden och medan jag väntar på dem har jag letat fram foton till fototrisset där temat den här veckan är prickigt. Inte helt enkelt, men några prickiga saker har jag hittat


Här har jag tagit på mig mina prickiga trädgårdshandskar


I garderoben hittade jag en prickig klänning

I bildarkivet hittade jag en vackert prickig orkidé

Fler som visar prickiga bilder hittar du HÄR.

Share on Facebook

19 svar på “Veckans fototriss - Prickigt”

 • Av Mia, 30 maj 2010 @ 11:48

  Fina prickiga saker - gillar bild två bäst, den blå klänning :)
  Mia

  [Svar]

 • Av Znogge, 30 maj 2010 @ 11:50

  Vilken härlig orkidé!
  Ha en fin mors dag.

  Kram

  [Svar]

 • Av Lambergsfrua, 30 maj 2010 @ 12:23

  Så tragiskt med bilolyckan på Gotland. Jag känner stark med de anhöriga - så traumatiskt.
  Dina prickiga trädgårdshandskar blev min favorit:) Det måste kännas lustfyllt att jobba i trädgården med dem på.
  Önskar dig en fin Mors Dag!
  Varma kramar!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Dom är faktiskt riktigt sköna på handen.

  [Svar]

 • Av Ma.links, 30 maj 2010 @ 14:31

  Söta bilder.

  [Svar]

 • Av Ingalill, 30 maj 2010 @ 15:22

  Underbar orkidé

  [Svar]

 • Av Solvarma Irene, 30 maj 2010 @ 16:40

  Hej!

  Din prickiga klänning väcker nostalgikänsla en sån hade jag när jag var 15 år med en vit fin krage på.

  Annars fina bilder alla tre.

  Må gott, önskar Irene

  [Svar]

 • Av Tove, 30 maj 2010 @ 16:58

  Så otäckt med bilolyckan!
  Gillar din triss! Första bilden blir min favorit :)
  Hoppas ni får en trevlig dag. Själv firade vi mors dag här första söndagen i maj.
  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag misstänkte att ni redan klarat av Omors dag :)

  [Svar]

 • Av Lena, 30 maj 2010 @ 21:46

  En sån härlig triss =)
  Ha en skön kväll!

  / Lena

  [Svar]

 • Av Margit, 30 maj 2010 @ 22:56

  Ja visst är det fruktansvärt när såna olyckor händer..och med dödlig utgång!!! Tänk för de anhöriga…at få detta dödsbud! Fruktansvärt!!!
  Kram på dej!!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Visst är det ruskigt när sådant här händer. Vi har varit med om det - min svärfar omkom i en bilolycka.

  [Svar]

 • Av Kerstin, 30 maj 2010 @ 23:33

  Ja det är tragiskt med såna här olyckor. Stackars alla som lämnas efter.
  Men din triss är trevlig i alla fall. Gillar dina handskar och klänningen ser jättefin ut.
  Orkidén var riktigt rolig att se, har aldrig sett en med såna prickar förut.
  Ha en fin vecka.

  [Svar]

 • Av Jah Hollis, 31 maj 2010 @ 12:28

  Häftiga trädgårdshandskar. :-)
  Bra triss överhuvudtaget. Själv hittade jag inget i mitt bildarkiv på temat och i går, söndag gick all tid till jobbet. Så det har inte blivit något prickigt bidrag från mig än. Kanske hittar jag något ute i gråvädret senare.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Kollade hos dig igår och hittade inga prickar - jag får göra ett nytt försök :)

  [Svar]

 • Av elisabeth, 31 maj 2010 @ 15:46

  men vad mycket vindruvsklasar. jag inköpt 2 plantor i år som står på tillväxt, var de sen ska stå är lite oklart…… :-) en grön och röd staketdruva har jag valt som ska vara utomhus. Det er så himla mysigt ut. jag har oxå ett litet växthus och jag funderar att även där ha en sort. Mitt är oxå ett litet växthus, lite osäker på kvm, om det är ekorren eller nån annan som kraschar mina glasrutor ovanifrån, tog bort glas förr och nu har det gått en ruta igen…. nu blir det plastskivor. Mitt växthus har inte använts på flera år men en vindruva skulle sitta bra om man får dit en dvs, tänker på att den måste antagligen grävas en grop utanför…. pust.
  hälsningar elisabeth

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Min vindruvsstock är planterad inne i växthuset, men det står på trädgårdslandet så rötterna kan ju leta sig iväg hur långt som helst. Jag vattnar nästan aldrig på den. Men jag tror att jag ska ta till saxen och gallra bort en del skott även om det är klasar på dem. Då utvecklas nog resten bättre. Mitt växthus är helt i plast och det kanske inte är så snyggt, men i gengäld behöver jag ju inte tänka på att solen bränner för mycket.

  [Svar]

 • Av Carina@PocoLoco Creativo, 31 maj 2010 @ 23:26

  Men vilken underbar triss! Och allt inom räckhåll i hemmet!

  [Svar]

 • Av Mia, 01 juni 2010 @ 19:23

  Härligt prickig triss! Orkidén är originell, har nog aldrig sett en som sett ut rikgit så! Vackert, den blir nog min favorit av de tre =).

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy