En kort introduktion till videoklippning och publicering

Av Ingrid, 20 maj 2010 12:59

Här kommer nästa avsnitt från Internetkunskap.se, som den här gången handlar om hur man gör för att klippa och publicera en video.

I förra bloggposten så tog vi upp, varför och när video kan vara ett bra verktyg att berätta med, sedan. I den här filmen tittar vi på hur man enkelt kan klippa och publicera med online verktyget JayCut.

Det finns mycket att läsa om dagens avsnitt på Internetkunskap.se, så gå gärna in där och kolla om du är intresserad av det här. För min del är det här lite för tekniskt och jag tror inte att jag kommer ha någon större nytta av informationen, men det är ändå intressant att se vad man kan göra. Björn poängterar också att det här avsnittet bara vill ge en liten fingervisning om vad det finns för möjligheter.

En liten varning, den här filmen är bara en generell introduktion till klippning och det finns mycket mer att tänka på och göra än det jag tar upp i den här filmen. Men den räcker förhoppnings för att komma igång

Nu är den här kursen i internetkunskap snart slut, det återstår bara två avsnitt. En del av dem har varit riktigt intressanta och det är roligt att ha alla samlade, för att på ett enkelt sätt kunna gå tillbaka och titta om det är något man funderar över.

Share on Facebook

2 svar på “En kort introduktion till videoklippning och publicering”

 • Av Karin, 20 maj 2010 @ 20:39

  Det är så roligt att följa din vardag, och även om det inte händer så mycket, enligt dig själv, så skriver du humoristiskt och fängslande.
  Gillar dina månadsbilder, och det var otroligt vad det har hänt mycket sen april.
  Kram och njut av sommarvärmen om den letar sig upp till er under helgen!
  Kram Karin

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Så roligt att du uppskattar min blogg Karin, det gläder mig :)

  Vi hoppas på en härligt pingsthelg!

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy