Månadsmöte med SPF

Av Ingrid, 24 april 2010 17:29

Lördagen började riktigt mulet, blåsigt och allmänt småruskigt. Åke var ute med lien och slog av några tussar med lökgräs i gräsmattan och han påstod att det var rena vinterkylan. Jag tvättade några maskiner på förmiddagen, för jag måste ju passa på att komma ifatt med tvätten nu i helgen när det inte är några hantverkare här. Jag hängde ut tvätten trots vädret, för jag hade förhoppningar om att det skulle bli bättre och fram mot lunchtid började solen visa sig igen och det blev ganska skapligt.

På eftermiddagen har vi varit på Rondo i Klintehamn, för där hade SPF månadsmöte. Det började med en liten stunds förhandlingar, sedan var det en kille från Räddningstjänsten som pratade om brandskydd i hemmet. Ett intressant föredrag och ack så aktuellt för oss!

Sedan vidtog kaffedrickning och lottförsäljning. Vid dragningen vann jag en fruktkorg och det passade bra för vår fruktskål är ganska tom för tillfället. Nu fick jag påfyllning.

När lottdragningen var avklarad och kaffet urdrucket hade Margaretha Sundberg från Vobis dukat upp ett helt bord med hjälpmedel av olika slag. När jag läste om den här programpunkten, tänkte jag att det väl bara blev demonstration av olika käppar och strumppåtagare, men det fanns hur många olika produkter som helst. Margaretha berättade att hon hade över 2000 st olika produkter i sitt sortiment. Hennes butik ska jag nog göra ett besök i, för det fanns många fiffiga saker som jag är spekulant på.

En trevlig eftermiddag har vi haft och nu har jag varit ute och plockat ner tvätten som nästan var torr, jag får eftertorka den i badrummet några timmar bara. Åke sitter och ser fotboll och jag ska gå och börja med middagen. Kycklinggryta och kokt ris ska det bli i kväll.

Share on Facebook

6 svar på “Månadsmöte med SPF”

 • Av Znogge, 24 april 2010 @ 17:37

  Grattis till den nyttiga vinsten! Här blir det laxgryta men det ska nog smaka bra.

  Ha en fortsatt fin lördag!
  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Znogge!

  [Svar]

 • Av Berit, 24 april 2010 @ 18:40

  Hej Ingrid!

  Tittar in för att önska Trevlig Helg!

  Verkade vara ett jättetrevligt möte ni var på och intressant.

  Idag har vi riktigt vårväder här äntligen, men imorgon åker vi till Sälen en vecka och det skall bli så skönt även om det är snö däruppe, det är lugnet och stillheten vi längtar efter. Det har varit mycket omkring oss ett tag och vi känner att vi behöver koppla av från allt lite.

  Jag har med bärbara så jag har koll på allt som händer:-).

  Kramar från Berit och hälsa till Åke från oss!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Vete rackar’n om jag skulle vilja åka till snörike nu, men jag förstår dig till en del. Lite lugn och ro och avkoppling behöver man då och så. Hoppas ni får riktigt fina dagar i Sälen!

  [Svar]

 • Av Johanna Siljehagen, 25 april 2010 @ 1:36

  Det àr sà hàrligt att kika in hàr och làsa om alla era aktiviteter. Underbart! Ha det gott! Ps: det àr ràtt sà “kyligt” hàr med.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Men bra mycket varmare än här!!

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy