Lördagen i korthet

Av Ingrid, 17 april 2010 23:04

Vädret: Ganska kylslaget och blåsigt, två av mina solcellslampor ute har blåst ner och gått sönder

Gjort: Tvättat en maskin och det gick över förväntan, hängde ut tvätten, men fick ta in den igen och eftertorka i badrummet

Hälsoläget: Skapligt, men vissa domningskänslor i benen är ganska obehagliga

Nöjen: Vi har varit på middag hos några vänner och haft en riktigt trevlig kväll

TV: Kom hem lagom för att se första delen av Luftslottet som sprängdes

Humöret: Skapligt, man roar sig så gott man kan. Just nu “jobbar” jag med ett helt nytt blogg/hemside-upplägg


Godnatt, nu ska jag gå och titta kudden!

Share on Facebook

3 svar på “Lördagen i korthet”

 • Av elisabeth, 18 april 2010 @ 19:03

  har du varit till vårdcentralen för besvären i benen och ryggen ? visserligen blir man stelare med åldern. Många äldre går på sjukgymnastik och det kan ju vara ett alternativ som kan rekommenderas av vc. Det är ju viktigt man mjukar upp musklerna på rätt sätt - särskilt när man är så aktiv som äldre som ni är. Ni håller ju igång jämt :-) Ha d göttast !
  kram elisabeth

  [Svar]

 • Av elisabeth, 18 april 2010 @ 19:09

  skulle ha lagt till att jag menade av man via sjukgymnastiken där får ett rörelseprogram som just är personligt utformat, man behöver inte ha stora besvär för att det ska vara bra att mjukstarta med ett bra pogram inför dagens göromål - går nog inte att komma ifrån att det är nån del av kroppen säger ifrån mer än nån annan del.
  ha en fin vecka, ser lite dåligt ut med solchanser hos mig, och tråkigt känns med askmolmen…… så inget roligt när regnet heller ska komma, regn som annars brukar vara välkommet.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack för din omtanken elisabeth!

  Fortsätter det här får jag väl söka hjälp, men man vet ju att läkarna inte gör mycket mer än skriver ut piller och det är jag inte i behov av.

  Själv misstänker jag att det är någon disk i ryggen som lever loppan, för jag har ont än i den ena än i den andra sidan. Ett par dagar kan det vara vänster ben som krånglar och så helt plötsligt är det bra, men då börjar det högra i stället. Själva ryggen har jag inte så ont i,det är mest en obehagskänsla i svanken som jag känner av då och då.

  Nu längtar man verkligen efter lite god solvärme.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy