Ibland kommer de i flock

Av Ingrid, 08 april 2010 8:07

Igår körde helt plötsligt en rad bilar in på gården och Grållen flydde i panik. Det syntes bara ett grått streck när han for ut och gömde sig i ladugården. Det var snickarna som kom och levererade golvet. Paketen skulle ligga inne ett par dagar innan de kan lägga på det och det kommer de att göra i morgon. På samma gång kom målaren och lämnade av tapetkartor och rapporterade att de skulle komma och börja jobba idag, så nu börjar jag våga hoppas på att renoveringen efter branden kanske blir klart någon gång.

Idag är det en riktigt vacker dag igen och mina planer är för det första att jag ska ut och så gödning på rabatter och gräsmattor. Jag vet att det är dumt, men jag vill ju ha det grönt och vackert. Åke, som hade väldigt ont i sina ben igår, känner sig ganska pigg idag igen. Han är redan ute och kör med traktorn, jag vet inte riktigt vad han håller på med, men det är några vedpallar som ska flyttas på.

EFIT är det idag också, så fram mot kvällen kommer jag att lägga ut bilderna av vad vi sysslat med idag.

Share on Facebook

12 svar på “Ibland kommer de i flock”

 • Av elisabeth, 08 april 2010 @ 11:08

  efit, håller inte koll på såna dagar…… :-) vad kul, då återkommer jag senare och tittar på din dokumentation för dagen :-)

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Du är välkommen tillbaka!

  [Svar]

 • Av Kicki, 08 april 2010 @ 11:12

  Vad härligt att du börjar se ett slut på brandhistorien. Det blir säkert jättefint när det är klart, vi får väl se nån bild.
  Jag har varit en dålig bloggbesökare sista veckan, vet inte vad jag pysslat med heller.
  Jag satt precis och skrev dagens inlägg på min blogg i morse när jag fick hälsningen från dig.
  Det är inte första gången som vi “kolliderar” i tanken.
  Jag är SÅÅ avundsjuk på att din vår är så mycket längre kommen än min.
  Kram/Kicki

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Så det kan bli Kicki! Någon form av telepati kanske som gör att vi möts i cyberspace.

  [Svar]

 • Av Znogge, 08 april 2010 @ 11:45

  Då ser vi fram emot ett ädgårdsreportage!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Några trädgårdsbilder blev det i alla fall :)

  [Svar]

 • Av Astrid, 08 april 2010 @ 14:34

  Så nu får ni snart omgjort så skönt
  Oj vad jag är avundsjuk, jag sååå avvundsuuk :0) på att du har gräsmattan framme
  Jag har lika mycket snö fortfarande

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Fasligt att ni ännu har så mycket snö!

  [Svar]

 • Av Henry, 08 april 2010 @ 17:44

  Jag väntar också på EFIT!

  Det fina vädret här tog slut ganska fort, nu regnar det!

  Ha en skön kväll!

  Kramar!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Det lär ska regna här i natt också, vi får väl se hur det blir med det.

  [Svar]

 • Av anki, 08 april 2010 @ 18:20

  härligt att ni får rummet klart före sommaren, läste om branden, jag vilken tur att brandvarnaren fungerade, hade kunnat gått tokigt annars.

  ja visst är det gott med kokt gädda, jag åt mycket det som barn men slutade efter jag fick ett ben som fastnade i halsen :-) knaprade hårdbröd som en tok för att få lös det. Vi åt med kokt potatis och smält smör.. :) nu är det främst katten som får kokt gädda ja hundarna får ibland dom med..

  ha en skön kväll

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Gäddben är luriga för de är ju kluvna och få dem i halsen ät inte nådigt. Här verkar all gädda försvunnit, för det är ingen som får någon längre. Förr åkte de jämt runt och sålde.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy