En solig kvinnodag och en söt tavla dagen till ära

Av Ingrid, 08 mars 2010 16:37

Dagen började med mulet och grått väder, men sen har det ordnat till sig och efter lunch har det varit riktigt vackert och termometern visar på runt 0:n, men i natt hade vi -6°.

På förmiddagen planterade jag om mina krukväxter. Jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte har gjort det tidigare, för jag har till och med haft en julgrupp som skulle delas. Där fanns en calanchoe, som sett så fin ut och det var den verkligen. Annars brukar blommor som står inklämda i en samplantering fara lite illa och bli fula på den ena eller andra sidan, men den här var jättefin och full av knopp. Hoppas att den gillar att ha fått komma i ny jord.

Internationella kvinnodagen är det idag och det uppmärksammas på olika sätt både i tidningarna och i radion. Gotlands Allehanda hade täckt hela första sidan med enkäter där man frågat olika kvinnor vad de har för tankar runt den här dagen och de flesta ansåg att dagen behövs med tanke på hur villkoren är för kvinnor världen över.

Annette hade lagt ut den här söta tavlan på sin blogg och erbjöd hugade spekulanter att ta med den och den är så söt, så det nappade jag givetvis på. Tack snälla Annette!

Och inte kom det någon slamsugningsbil idag heller!

Share on Facebook

7 svar på “En solig kvinnodag och en söt tavla dagen till ära”

 • Av anki, 08 mars 2010 @ 17:32

  Vi fick en strålande dag,, jisses vad det har töat här idag, snön har åkt av hustaket med dunder och brak :)

  nä då, klart du kan plocka idéer från bloggen min, bara kul :-) jag begränsade översättnings språken för dom var så många och bloggen var så seg ett tag,, därför har jag endast några få…

  ja jag har nog missat det här med kvinnodagen helt jag men det är bra att den finns…. :-)

  ha en skön kväll

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag har den vanliga googleöversättningen, så de som eventuellt inte använder något av flaggornas språk kan själva välja.

  Här har det mesta av snön kommit ner från taken, det är bara på ladugården det ännu ligger kvar i en vinkel.

  [Svar]

 • Av Znogge, 08 mars 2010 @ 18:24

  Ja, det var en söt bild! Tyvärr är kvinnors tillvaro inte alltid lika söt så helt klart behövs dagen. Men det räcker inte. Andra saker måste också till…

  Kram!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jo en dag om året är ju ingenting som kan göra några underverk.

  [Svar]

 • Av Astrid, 08 mars 2010 @ 18:53

  Ja den var riktigt söt tavlan

  [Svar]

 • Av Margit, 09 mars 2010 @ 11:50

  Hej Ingrid!
  Du är duktig du som planterar om blommorna…det är jag dålig med. Och julgrupper vi fick med blommor som man kunnat ta vara på, dem lät jag gå i soporna…
  Önskar dig en fin dag i solen!!
  Kram!!!

  [Svar]

 • Av skogsnuvan, 09 mars 2010 @ 13:29

  jesses jag har glömt att sätta om mina blommor. Det får bli en fuskvariant. Skrapa bort lite gammal jord uppepå och fylla på med ny. Går bra det också.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy