Sabotage mot facebook

Av Ingrid, 20 februari 2010 13:14

Jag fick ett mail för en stund sedan, ett mail som valsat runt förut och förmodligen sänts iväg av någon som försöker sabotera facebook.

Hej
Facebook har Nyligen Blivit Mycket överfullt, det har många medlemmar klagat över Att Facebook Håller på Att bli Mycket långsa. Uppgifter Visar Att orsaken är att det finns för manga icke-aktiva Facebook medlemmar och å Andra Sidan Också Många nya Facebook-medlemmar.

Vi kommer Att Skicka det här Meddelandet runt för Att se om medlemmarna är aktiva eller inte. Om Du är aktiv Skicka detta till Minst 15 Andra användare. Använda kopiera + klistra in för Att skicka vidare och visa att du Fortfarande är aktiv. * De som inte Skickar meddelandet Inom 2 veckor kommer Att tas bort utan tvekan för Att skapa mer Utrymme*

Skicka detta meddelande till alla dina vänner och visa mig Att du Fortfarande är aktiv annars kommer du att raderas.

Grundare av Facebook,
Mark Zuckerb

Det förundrar mig mycket att man kan gå på en sån här sak. Tänk om samtliga som tar emot ett sånt här mail verkligen skulle skicka det vidare, då om någonsin blev det trögt och långsamt.

Share on Facebook

14 svar på “Sabotage mot facebook”

 • Av tina, 20 februari 2010 @ 13:24

  Hej!
  Jag har också fått det mailet och jag fick direkt dåliga vibbar.. Skulle de sitta och kontrollera vilka som skickar vad i sina mail?? Ha en bra dag! Kram Tina

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Vill de veta vilka som är aktiva, så har de säkert andra sätt att mäta det. Det här är ren bluff!

  [Svar]

 • Av ingmarie, 20 februari 2010 @ 13:29

  en del saker man klickar på inne på FB så kostar det pengar,,det har tv gått ut med,,så jag aktar mig för det mesta

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Det är lika bra att hålla sig därifrån.

  [Svar]

 • Av Nettan, 20 februari 2010 @ 14:10

  Nej jag har inte fått något mail om det här!
  Låter konstigt tycker jag.

  Ha det så gott // Nettan

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Visst är det mysko, men samma mail valsade runt för något år sedan.

  [Svar]

 • Av Lambergsfrua, 20 februari 2010 @ 15:14

  Det mailet har jag inte fått, däremot flera konstiga från Bredbandsbolaget, där jag ombeds lämna mitt namn och lösenord, annars ska mitt abonnemang på Bredbandsbolaget upphöra. Ett annat hade titeln Security Alert och var skickat från Chef f¤r Security. Alla å,ä och ö ersätts av en sån där konstig krumelur eller ett frågetecken. Jag blev mycket förvånad för vi har både brandvägg och antivirusprogram + router. Ändå slank det igenom. Mailadressen är bredbandbolaget.se utan s i själva namnet
  Kolllade på Bredbandsbolagets hemsida och där varnar de för de här fuskmailen. Bara att ta bort.
  Önskar dig och Åke en lugn lördag inomhus i snöovädret.
  Soliga kramar från snöyran i Solsta’n!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  De försöker hela tiden och det finns nog inga säkerhetssystem som är 100%-igt. Alltid lyckas någon överlista dem.

  [Svar]

 • Av Sylvia, 20 februari 2010 @ 15:17

  Det var väl ett konstigt mail,lite lömskt tycker jag. Själv är jag sällan på Facebook. Visserligen är jag registrerad men jag har aldrig riktigt kunnat förstå tjusningen med att vara medlem där.Det ger mig ingenting.Något mail har jag inte heller fått.
  En riktig vargavinter har vi här. Det snöar,snålblåst och 13-grader kallt så det är nog bäst att hålla sig inne i värmen.
  Ha en riktigt Trevlig helg!
  kram Sylvia

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Idag är det verkligen riktigt inneväder. Maken ser fotboll och jag surfar, var och en roar sig på sitt sätt medan snön yr därute.

  [Svar]

 • Av Inger Maryissa, 21 februari 2010 @ 14:51

  Jo, såna här spam-meddelanden cirkulerar en del på Facebook.
  Och konstigt att folk fortfarande går på sånt…
  För vore det på riktigt så skulle ju Facebook-ägarana skriva detta öppet på Facebook…
  och de skulle absolut inte be användarna att skicka meddelandena vidare…
  Precis som med vanliga mail så får man nog vara försiktig med meddelanden i Facebook också.
  Och man måste vara försiktigt med övrigt där också,
  och inte bara klicka på länkar till höger och vänster och även vara försiktig med de applicationer o.dyl. som finns.
  Själv är jag inte så aktiv på Facebook längre då jag tröttnat.
  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag har också tröttnat på facebook och fattar inte vitsen med allt som skickas hit och dit. Jag klickar bort och avböjer alla typer av inbjudningar.

  [Svar]

 • Av Annette, 21 februari 2010 @ 15:29

  Hejsan.
  Nu blir jag återigen tveksam till mitt medlemsskap på Facebook, visserligen fick jag inte det mejlet men det är tröttsamt med annonser och applikationer hit och dit. Det är nog lugnast att ha sin lilla blogg och hemsida där man själv råder över vad som sker. I alla fall på hemsidan.
  Hoppas du har en fin helg, här är strålande sol och kallt, vackert så man tappar andan.
  Kram,
  Annette

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Lyckos du som har sol!! Jag väntar och väntar på att det ska bli en solskensdag, för jag vill dokumentera alla snö i Klintehamn och det bli ju så mycket finare i sol.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy