Anja Pärson - Grattis till en otrolig prestation!

Av Ingrid, 19 februari 2010 9:47

Vilken tjej!

Vilken otrolig prestation att komma tillbaka dagen efter den svåra kraschen och lyckas bärga en bronsmedalj. Det är inte att undra på att hon hade svårt att hålla glädjetårarna borta. Det var nästan så att jag fick tårar i ögonen när jag såg hennes glädje då hon gick i mål som etta. Nu fick hon inte behålla den placeringen så länge, men det var riktigt spännande att följa loppet och att Anja sedan fick en medalj, även om den inte är av ädlaste valör, är helt fantastiskt roligt. Anja Pärson är verkligen en stor idrottskvinna!

Det blev inte så förfärligt mycket snö i natt som man varnat för, men tillräckligt mycket för att det måste skottas. Snöplogen har gått några vändor så infarten till Stenstugu är helt blockerad. Åke håller på för fullt med trakorn och snöskopan för att få storgården farbar igen och sedan ska gången in till huset skottas upp. Jag ska ta en vända med dammsugaren, för nu börjar dammråttorna yra omkring både i sovrum och vardagsrum.

Share on Facebook

8 svar på “Anja Pärson - Grattis till en otrolig prestation!”

 • Av Ann-Marie, 19 februari 2010 @ 10:57

  Hoppas på en lyckodag till Dig idag.
  Solen visar sig och jag kan inte fatta hur ljust det kan vara. OS håller jag mig utanför, tar i stället tillfället i akt att lyssna på CD-skivor. Idrotter var kul när barnen var delaktiga i något läs ishockey och basket. I och för sig så är jag ibland och tittar på matcherna i ishallen nu med,men det fanns en tid då vi var där ofta,ofta.
  Ledig dag idag så det blir hemmaarbete i stället, fast stickningen lockar och drar, en jordgubbsmössa håller just nu på att växa fram.Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  När jag var barn var vi alltid och såg ishockeymatcherna som gick i Klintehamn, där fanns en duktig back som hett Åke Levander och han blev min make 15 år senare.

  Den där jordgubbsmössan låter spännande!

  [Svar]

 • Av elisabeth, 19 februari 2010 @ 11:29

  jag är inte så intresserad av OS, man det finns andra i familjen som håller koll - så lite får man veta. Visst blir det ett himla snöskottande i år - man skottar och skottar och det kommer bara mer, men det är en skön stund innan kvällsduschen, man har gjort det till en vana. Det är så lugnt och tyst ute och jag njuter av en stund när jag gör det…… annars är jag ingen större älskare av snö, den biten fick jag nog av som barn - men det blir ljust av snön och egentligen är den vacker, synd bara att det känns som det kommer bli sen vår, jösses när ska denna smälta… ha ha. Ha en bra dag.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Degt blir nog en sen vår i år, men just nu lyser SOLEN här och det är förunderligt ljust både ute och inne.

  [Svar]

 • Av Skatan, 19 februari 2010 @ 12:25

  Jag såg inte bragden … men Mannen berättade och jag måste säga att det var verkligen en bragd … att komma igen, ge järnet och ta en medalj. Hon är guld värd, våran Anja!

  Kramar!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Även om det nu “bara” blev en bronsmedalj, så är hon den största vinnaren alla kategorier!

  [Svar]

 • Av Sylvia, 19 februari 2010 @ 13:19

  I år har jag allt tittat extra mycket på OS. Gillar curling och skidskytte och så förstås Anja.
  Kraschen i störtloppet var bland det värsta jag sett. Jag trodde att hon skulle slå ihjäl sig. I stället så tar hon en OS-medalj 24 timmar senare. Vilken underbar fajter hon är, helt fantastiskt.
  Vintern håller i sig här också och mer snö ska det bli säger metrologerna.Nu tycker jag vi har fått nog av den varan!
  Ha en fin helg.
  Kram Sylvia

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag håller helt med dig angående både Anja och snöläget. Här lär det ska bli riktigt besvärligt i natt och i morgon. Då får vi hålla oss inne och titta på OS hela dagen.

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy