Jag har fått en award

Av Ingrid, 05 februari 2010 21:43

Nu har vi suttit och tittat på På Spåret och fortsätter TV-kvällen med Let´s Dance. Egentligen skulle jag hålla mig uppe och se omröstningen, men jag känner mig ganska slak. Allt det här med branden och allt som händer runt det är ganska jobbigt. Tankarna snurrar runt och man går och funderar på hur allt ska utveckla sig. Varmt tack till alla som varit och lämnat kommentarer och kommit med uppmuntrande ord. Jag borde egentligen göra en bloggrunda, men går nog till sängs i stället.

Till något helt annat - till min stora glädje har jag fått en award och dessutom från två olika håll!

Den här awarden har jag fått både från Berith och Doris. Tack så hemskt mycket för den och för att ni tänkte på mig!

Nu ska jag egentligen skriva 7 saker om mig själv och skicka awarden vidare till 7 andra bloggare, men jag har haft den här awarden förut, så jag avstår från att göra det och hoppas att ingen tar illa upp.

Men om du trots allt vill veta 7 saker om mig, så kan du titta på den här utmaningen som jag fick från Znogge i oktober 2008. Dessutom är var och en av er som är med på min blogglista nominerad till den här awarden, det är bara att ta för sig!


Share on Facebook

8 svar på “Jag har fått en award”

 • Av Doris, 06 februari 2010 @ 0:04

  Du gjorde helt rätt som gick och la dig istället, bloggrundor kan du ta senare när det har lugnat ned sig hos er …
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Doris!

  [Svar]

 • Av Skatan, 06 februari 2010 @ 6:52

  God Morgon! Har du skaffat ett piano ännu? Det är ju aldrig för sent, sägs det … fast just nu känner jag själv som det är mycket som är för sent. Men då behöver man bara kika in till dig så “leker livet” igen. Trots motgångar … och det har du verkligen haft på sistone så är du inte “slagen”. Förebild för mig, Skatan, helt klart …

  Kramar i mängd!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Nej, inte har det blivit av att skaffa något piano. Motgångar och svårigheter möter vi väl lite till mans (och kvinns), du har nog haft ditt…

  [Svar]

 • Av Maria Björkman, 06 februari 2010 @ 11:14

  Och som av en händelse - kolla gärna in mitt senaste blogginlägg: http://maria-yogini.blogspot.com/2010/02/jag-har-fatt-pris-igen.html

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Så roligt Maria!

  [Svar]

 • Av Znogge, 06 februari 2010 @ 13:14

  Grattis till awarden! Förstår att det är tungt nu. Jag tyckte det var väldigt jobbigt efter branden. Av många olika anledningar…

  Önskar dig och Åke en fin och avkopplande lördag.

  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Xnogge, ikväll blir det revy :)

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy