Månadsbilden 2010

Av Ingrid, 01 februari 2010 17:43

Här kommer 2010 års månadsbild. Jag tar bilden mitt på dagen den 15 varje månad. Den här gången blir det ett nygammalt motiv, det är roligt att se utvecklingen i rabatter och trädgårdsland.

Klickar du på bilderna blir de ännu större!


17 augusti, mulet och 23°

15 juli 10.45, sol och 27°

Idag är det den 15 juni och det är mulet, regnskurar och 16°.


Halvklart och hela 19° är det idag den 15 maj.


Idag är det den 15 april, solen skiner och det är 7° och det blåser en del.


Soligt och vackert väder och minus 0,5° var det den 16 mars (en dags försening)

Minus 3° och riktigt mulet var det den 15 februari

Minus 5° och mest mulet var det den 15 januari

Share on Facebook

9 svar på “Månadsbilden 2010”

 • Av Mia, 01 februari 2010 @ 20:10

  Snö, snö, snö - är så sugen på vår, sol och värme nu. Fast ännu får vi vänta ett tag :) Fint foto!!
  Mia

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Ja, vilken vinter vi fick i år!

  [Svar]

 • Av Lambergsfrua, 01 februari 2010 @ 21:59

  Vad roligt att du är tillbaka igen Ingrid! Jag har saknat dig ska du veta.
  Vilka vackra tulpaner din Åke fick, när ni kunde fira honom lite försenat.
  Varmaste kramar!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Det är gott att ha kontakt med omvärlden igen må du tro! Man är onekligen lite bortskämd med tillgång till internet.

  [Svar]

 • Av Ann-Marie, 01 februari 2010 @ 22:20

  Välkommen “tillbaka” Ingrid!
  Det tog tid, hoppas det ska fungera problemfritt.
  Vackert är det ute nu, jag gillar vinter även om den ställer till besvär ibland. Mest tänker jag på alla djur som har det svårt att finna mat. Jag hoppas att de människorna som anser att vi ska ha råddjur här på Gotland ser till att stödmata dem också.
  Fåglarna matar jag varje dag med diverse godsaker, det är roligt att titta på dem genom fönstret. Det gjorde alltid min Mamma och Pappa när jag var liten,de stod där och rabblade alla fågelarter och jag var måttligt road men nu står jag där och gör likadant. Nu önskar jag att jag hade varit mera läraktig, särskillt som min Pappa kunde mycket om djur och natur. Men å andra sidan så är det lätt att få kunskap nu för tiden, bara att slå på datorn så finner man svar på det mesta.
  Kram från Ann-Marie

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Visst är det väldigt roligt med alla fåglar som kommer till fågelbordet. Åke kallar samtliga för sparvar, men vi har många olika sorter. I år har jag för första gången sett en steglits och den var så fin. Jag tog ett foto av den genom köksfönstret, jag ska lägga ut det en dag. Stenknäcken är här varje dag och ibland kan det komma 5-6 stycken.

  [Svar]

 • Av Kerstin, 01 februari 2010 @ 23:52

  Välkommen tillbaka till sybervärlden. Vacker bild men nog börjar man längta efter våren nu. Här har vi så mycket snö så jag har knappt upplevt något liknande fast folk säger att det var likadant i slutet på 60- talet. Vi har ca ½ meter nu och mera ska det visst komma.
  Fina buketter ni fick och tur du blev bra så pass fort, magsjuka är hemskt att ha

  [Svar]

 • Av Skatan, 02 februari 2010 @ 10:32

  Jag ser att ni har snö också … det har nog hela långa Sveriges land med öarna inräknade. Vi kanske har liiite mer men … nu får det räcka. Jättevacker bild. Har du exakt samma motiv varje månad eller växlar du? Man ser ju naturens framfart ändå. Kramar!

  [Svar]

 • Av Eleonora, 02 februari 2010 @ 10:39

  O så glad jag blir att se att du är tillbaka hos oss igen! Välkommen ska du vara. Det har varit tomt efter dig. Tack för din rara kommentar hos mig. Må så gott och gratulera Åke i efterhand till hans högtidsdag! Kram på dig

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy