Äntligen har jag fått mitt nya bredband

Av Ingrid, 01 februari 2010 16:17

Idag kom äntligen uppgifterna från Telia så att jag kunde upprätta min nya bredbandsanslutning och det var verkligen på tiden. Under de veckor jag varit utan anslutning har jag varje dag surfat med mobilen, läst kommentarerna i min blogg och också läst de bloggar som finns med i min blogglista, så jag har minsann haft kolla på vad ni bloggvänner hållit på med, även om jag inte kunnat lämna några kommentarer.

Vinter och kallt och massor av snö är det ännu, men så är det ju i hela landet. Vi var nere vid hamnen idag och det ligger is långt ut till havs. Jag tog en massa bilder från hamnen i förra veckan när det var en solig och fin dag och de bilderna ska jag lägga upp, men det får vara till ett senare tillfälle. Månadsbilden ska också uppdateras, fotot tog jag den 15 januari.

Igår firade vi Åkes årsdag, en vecka för sent. Han fyllde 82 år förra söndagen, men lagom till helgen blev jag dålig i magen och tillbringade en natt på toa, så jag hade inte ork att ordna med något firande, men igår var sönerna med partners och Åkes syster och hennes man här på middag.Tre vackra tulpanbuketter fick Åke i present

Jag bjöd på laxsoppa som förrätt, marinerad kycklingfilé med risotto som varmrätt och ett fat med lite blandad frukt, godis och små bitar av saffranspannkaka som efterrätt och sedan kaffe och tårta.

Ikväll ska jag ta en ordentligt bloggrunda och se vad jag missat sedan den 13 januari. Nu hoppas jag att allt ska fungera i fortsättningen.

Share on Facebook

20 svar på “Äntligen har jag fått mitt nya bredband”

 • Av Znogge, 01 februari 2010 @ 16:51

  Välkommen tillbaka till bloggvärlden och ett försenat grattis till maken. Vilka vackra buketter han förärades!

  Kram

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Znogge! Nu känns det gott att vara “på banan” igen.

  [Svar]

 • Av ingmarie, 01 februari 2010 @ 17:28

  Välkommen tillbaka till oss. Tulpaner är så vackra

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tulpaner den här tiden är helt underbart!

  [Svar]

 • Av Eva, 01 februari 2010 @ 18:32

  Det var verkligen på tiden, ser fram mot att få dina dagliga rapporter igen. Här är allt ganska OK, det var ganska fint väder i helgen, men nu regnar det och är hemskt kallt igen, och så lär det visst bli ett tag framöver, det kommer kalluft från Skandinavien säger meterologerna !
  Kramar till er alla
  eva

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Så skönt att höra att ni har det bra även om det är kallt. Vi har mycket kyla att dela med oss av. Härom natten var det -16 igen.

  [Svar]

 • Av skogsnuvan, 01 februari 2010 @ 19:03

  Vad roligt att du är tillbaka. Jag har verkligen saknat dig bland bloggarna.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag har varit och läst hos dig, men har ju inte kunnat kommentera. Nu är ordningen snart återställd.

  [Svar]

 • Av Daniel Glifberg, 01 februari 2010 @ 19:33

  Ryktena om hur god middag var har nått ända till Sthlm.
  Skoj.
  Gratulerar till bredbandet.

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Daniel! Vi satt och följde din söndag via facebook och Kristers mobil.

  [Svar]

 • Av Sylvia, 01 februari 2010 @ 20:07

  Hej Ingrid och Välkommen tillbaka till cypervärlden! Det har varit så tomt här dessa veckor må du tro.
  Vilken underbar års-middag du bjuder på och Stort Grattis till maken i efterhand.Så vackra födelsedagsblommor!
  Kram Sylvia

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack Sylvia!
  Det har varit långsamt må du tro att vara utan bredband i nästan 3 veckor, nu är det gott att ha tillgång till internet igen.

  [Svar]

 • Av Agneta, 01 februari 2010 @ 20:45

  Hejsan, Ingrid!

  Välkommen tillbaka med eget bredband, för inte kan jag påstå att du varit helt “borta” fr. Internet :-)

  Förstår så väl att det känns skönt med eget, trots snäll son/sonhustru.
  Otroligt så beroende vi blivit av våra datorer, vi äldre damer :-))

  Så härligt med alla vackra tulpaner som din käre make fått, det lyser upp tillvaron. Tänk ändå vad åldern rullar på fort numera, hade ingen aning om att han passerat 80.
  Födelsedagarna duggar tätt denna månad, märker jag.

  Vilken god mat du lagat till kalaset, trots att du varit sjuk. Det är väl tur att jag ätit mat i dag, när jag läser om allt gott som du lagat :-)
  Finns väl inget värre än attt surfa runt och läsa om läcker mat, se foton på mat eller annat godis när man är lite småsugen så där på kvälskvisten:-)

  Här nere i Götet lyser snön vit på det mesta och isen ligger på trottoarer m.m. En riktig vinter har vi i alla fall fått i år. Känns både skönt och normalt, i alla fall när man slipper ge sig ut i halkandet…dags att ta skridskorna på ;-)

  Din månadsbild känner jag igen numera, har sett den ändra skepnad och visst är det ett mycket vackert motiv, så det kan man se ofta. Likt ett vykort :-)

  Ha det nu så bra!
  Kramen, Agneta

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Du har så rätt Agneta, inte har jag varit helt borta, men det är fasligt vad man blivit bortskämd med att alltid ha tillgång till att söka information via internet. Det är många gånger de här veckorna som jag saknat den möjligheten.

  Just nu sitter jag framför TV:n och där handlar det om några komediprogram som man skulle sett och röstat på via SVTPlay, men det har jag ju missat (fast jag tror inte att jag gjort någon större förlust)

  [Svar]

 • Av Doris, 01 februari 2010 @ 22:11

  HURRA för att du äntligen blivit uppkopplad igen, var ju på tiden !
  Grattis i efterskott till Åke, det var vackra tulpaner som han fick.
  Du har en “award” att hämta på min sida.
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Tack snälla Doris!

  [Svar]

 • Av Henry, 01 februari 2010 @ 22:18

  Hej!

  Så skönt att Telia äntligen fick tummarna loss så vi kan hålla kontakt igen!
  Hälsa och gratulera Åke från Carin och mig.

  Kram!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Ja, det känns skönt att kunna surfa runt bland vännerna igen. Jag tackar för Åkes räkning :)

  [Svar]

 • Av Skatan, 02 februari 2010 @ 10:35

  Kul att ha dig här igen … Grattis till Åke som måste vara Vattuman som jag. Jag fick alltid och får tulpaner på min födelsedag och det är min älsklingsblomma. Jättevackra buketter och fotografier av buketterna. Kramar till er båda!

  [Svar]

 • Av Karin, 06 februari 2010 @ 23:21

  Härligt att ha dig tillbaka igen!
  Kram Karin

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy