Inte är det lätt att få kontakt med Telia inte!

Av Ingrid, 16 januari 2010 14:30

Jag sitter nu nere hos Bosse och Carina och lånar deras dator till att göra några betalningar, kolla mailen och skriva några rader här.

Nu har jag försökt sedan i tisdags att få kontakt med Telia och suttit i oändligt långa telefonköer. I onsdags eftermiddag kom jag fram till kundtjänst, som lovade att Teliabutiken i Visby ska ringa upp, men ingen har hört av sig. Igår ringde jag igen, fick tala med kundtjänst igen och återigen lovade de att någon skulle ringa upp mig, men ingen ringde under gårdagen. Det börjar inte bra, mitt och Telias samarbete! På måndag ska vi i alla fall till Visby för bilen ska besiktas och Åke ska på lasarettet på en undersökning och då får jag gå in i Teliabutiken och prata med dem. Handläggarna jag pratat med har hela tiden sagt att jag måste gå i in butiken för att beställa abonnemanget och det kan man väl tycka är konstigt.

Vi har haft ganska gråa dagar, men det har varit måttligt kallt och stilla, så jag har varit ute och tagit mina promenader ner till stranden. Jag känner att jag måste ut och röra på mig och i och med att jag inte har tillgång till internet har jag helt plötsligt fått en hel del tid över. Nu märker jag verkligen att datorn är en riktigt tidstjuv.

Tack alla som varit inne och skrivit kommentarer, jag hoppas att det inte ska dröja alltför länge innan allt flyter på normalt igen, tills dess får Bosse och Carina agera backup.

Share on Facebook

30 svar på “Inte är det lätt att få kontakt med Telia inte!”

 • Av Frukostflingan, 16 januari 2010 @ 15:03

  Vilket elände när uppkopplingen inte fungerar, man är ju ganska beroende av att komma ut på nätet då man sköter sina “affärer” där ute. Själv har jag mobil uppkoppling, inte så snabbt som jag hade i storstaden, men det fungerar trots allt väldigt bra och så slipper man en sladd. Ha det gott!

  [Svar]

 • Av ingmarie, 16 januari 2010 @ 15:05

  Det bästa är att gå in i butiken det funkar alltid

  [Svar]

 • Av Hönsakadorran, 16 januari 2010 @ 16:19

  Behöver man hjälp är det inte lätt att få tag på någon, vem det än månne vara. I dagens samhälle är man ganska så beroende av internet, men visst märker man att det är en tidstjuv, men trevlig sådan.
  Kram

  [Svar]

 • Av Inger Maryissa, 16 januari 2010 @ 17:29

  Ja det är verkligen inte lätt att få kontakt med Telia..
  Och trist att de inte ringde som de lovade.
  Hoppas det fixar sig.

  Här har det också varit grått ett par dagar och även mildare, och mycket av den vackra rimfrosten på träden har försvunnit.
  Hoppas det snart blir lika fint igen och gärna resten av vintern tills det är dags för våren.
  Kramar

  [Svar]

 • Av Ann-charlott, 16 januari 2010 @ 20:12

  Hejsan. Det är väl sorglit att dom inte ringer dig, tycker det är lite konstigt. Vill dom inte ha kvar sina kunder eller?? Hoppas det ordnarsig för dig. Här har vi det blåsigt i dag och kallt, snön är kvar ännu och det är ju något som vi inte har haft på många år. Det brukar regna bort med en gång.. Önskar dig en fin helg..
  Kram Ann-charlott

  [Svar]

 • Av TT, 16 januari 2010 @ 22:33

  Jag önskar dej lycka till! Så mycket strul som vi haft med denna flytt och Telia… kan bara sucka. Och i Telia-butiken kan dom inte lösa en enda grej utan hänvisar till telefonsupporten.

  [Svar]

 • Av Henry, 17 januari 2010 @ 10:42

  Hej!
  Nu förstår jag varför vi inte hört av dig. Hoppas att det ordnar sig i Visby.

  Kram!

  [Svar]

 • Av Eleonora, 17 januari 2010 @ 10:44

  Hoppas det kan rätta till sig när du nu kommer in i butiken och får en människa mitt emot dig att tala med.
  Snacka om tidstjuv! Dataskriverier alltså! Det har jag känt en längre tid nu, kanske är det dags att göra en paus snart igen. En skön och fin söndag önskar jag dig kära Ingrid!

  [Svar]

 • Av Znogge, 17 januari 2010 @ 13:07

  Det är totalt hopplöst att få kontakt med Telia men för övrigt brukar det fungera bra… Hoppas det ordnar till sig!

  Kram

  [Svar]

 • Av Kerstin, 17 januari 2010 @ 14:50

  Trist att Telia inte funkar. Jag hade besök i går av en som kör på Telia mobilt och han var jättenöjd och hade bra uppkoppling här. Jag har ju tre och en massa småavbrott. Blir nog Telia sedan.
  Konstigt att de inte kan öppna abbonemanget per tel. Vi har bytt till deras mobilabbongemang och det funkade per telefon och internet

  [Svar]

 • Av Sylvia, 17 januari 2010 @ 15:38

  Tittar in och ser att du inte fått igång bredbandet hos Telia än. Konstigt att det inte ska gå att fixa per telefon. Jaja, ibland kan det krångla med snart är du på banan igen Ingrid. Väntar och håller tummarna :-)
  Kram Sylvia

  [Svar]

 • Av Lambergsfrua, 17 januari 2010 @ 15:54

  Man kan blir sur för mindre. Klart det ska fungera att ringa om en sån sak. Jag tycker det är ganska oförskämt att begära ett personligt besök av kunden. Alla har ju inte den möjligheten.
  Sen får man utrusta sig med en stor portion tålamod, när man besöker Teliabutiken - i alla fall här i stan.
  Önskar dig lycka till med butiksbesöket!
  Varmaste kramar,

  [Svar]

 • Av Åsa!, 17 januari 2010 @ 20:07

  Men så konstigt Ingrid. När vi skaffade bredbandet vid Telia så skickade dom allt med posten, låter jättemärkligt!

  [Svar]

 • Av Viola, 18 januari 2010 @ 8:20

  Hej!
  Jag tittar in och lämnar ett avtryck,hoppas att det löser sig med Telia och deras fagra små löften.
  Annars så önskar jag dig en bra vecka/ Hej från mig Viola

  [Svar]

 • Av skogsnuvan, 18 januari 2010 @ 8:34

  Jag har enbart dålig erfarenhet av Telia. Krångligt. dålig service och som sagt Dom ringer aldrig upp. Man kan ruinera sig på att sitta timtal i telefokö. Bu för Telia

  [Svar]

 • Av Corina, 18 januari 2010 @ 9:24

  Jo det kan vara svårt att få kontakt, helt rätt.Vill jag något brukar jag helt sonika besöka butiken, då brukar det fungera.Vissa saker kan man ju också göra via nätet på telias hemsida via mina sidor.Det har också fungerat utmärkt de gånger jag gjort så. Kram !

  [Svar]

 • Av Eleonora, 18 januari 2010 @ 10:06

  Jag önskar dig all lycka att få kontakt med Telia så att du kan få igång din blogg snart. När man nu är van vid datan är det svårt att vara utan. Man gör ju mer än bloggar! Betalar räkningar tex. använder uppslagsboken osv.

  Ha det gott söta Ingrid och stor kramis

  [Svar]

 • Av elisabeth, 18 januari 2010 @ 12:42

  hoppas du har det bra och hinner ta några fina kort tills du kommer igen, du vet jag gillar dina kort och skriverier, Korten blir sååå personliga och vackra och inte minst kraftfulla - gotland och hos dig är ju lite speciellt….. :-)

  [Svar]

 • Av Ia, 18 januari 2010 @ 14:28

  Till min stora glädje och Ditt stora förtret ser jag att Du inte varit så aktiv under den period där jag varit så upptagen av det riktiga livet och inte hunnit besöka min bloggvänner ;)

  Hoppas det gått bra med allt idag!!

  [Svar]

 • Av Pia, 18 januari 2010 @ 15:49

  Datorn e absolut en tidstjuv Lycka till med Telia det kan behövas.. ;)

  [Svar]

 • Av Skatan, 18 januari 2010 @ 20:42

  Ja man blir verkligen frustrerad när man inte kan komma ut på nätet. Tänk vad beroende man blivit. Och fort har det gått. Man betalar på nätet, man har sina mail och så bloggen förstås … Hoppas det ordnar sig snart för dig och att du får kontakt med Telia igen. Kramar!

  [Svar]

 • Av Mien, 18 januari 2010 @ 22:50

  Nej men nu får väl Telia skärpa sig! Hur länge ska man behöva vänta på nya skriverier från Stenstugu egentligen? Nu är jag helt överväntnes.

  [Svar]

 • Av Agneta, 19 januari 2010 @ 2:21

  Hej Ingrid!
  Konstigt att du måste till en Teliabutik. Har jag aldrig hört talas om. Jag brukar beställa/ändra via deras hemsida och så kommer det papper hem i brevlådan som ska skrivas under. Om jag måste ringa, så lägger ja aldrig på luren om det är kö, för det är så lätt att dom missar att ringa upp. Har funkat bra med Telia bortsett att dom tagit bort hemsideutrymmet utan att erbjuda något alternativ.
  Lycka till!
  Kram, Agneta

  [Svar]

 • Av Simon Brännström, 19 januari 2010 @ 14:48

  Hej Ingrid!
  Tråkigt att höra att det har varit så svårt att komma i kontakt med en butik.
  Kunde inte kundtjänst eller supporten hjälpa dig med ditt ärende?
  Om det gäller att internet inte fungerar så brukar supporten kunna lösa det.

  Om du vill att jag ska kika på ärendet så kan du kontakta mig via följande formulär:
  http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  Mvh,
  Simon Brännström
  Telia Kundservice

  [Svar]

 • Av Bettan, 19 januari 2010 @ 17:48

  Tittar in på ett besök. Hoppas allt ska ordna sig till det bästa. Ha en fortsatt trevlig vecka// Kram Bettan

  [Svar]

 • Av Johanna Siljehagen, 19 januari 2010 @ 19:05

  Verkar som att Telia varit pà studiebesòk i Italien. :=0

  [Svar]

 • Av Karin, 19 januari 2010 @ 23:12

  Nu har du inte skrivit på några dagar, så då har du kanske inget bredband längre.
  Hoppas att det ordnar upp sig med Telia!
  Kram Karin

  [Svar]

 • Av Berit, 20 januari 2010 @ 21:06

  Hej Ingrid!

  Oj så besvärligt du har det med Telia, jag hoppas att det ordnar sig till sist. Jag har också Telia och har aldrig haft några problem med dom utan tvärtom, men det kan nog bero på var man är bosatt kan jag tänka mig. Vi har kanske haft tur.

  Här är det lite förkylt ännu, men lite på bättringsvägen är vi båda två och William håller oss sysselsatta så vi glömmer våra krämpor:-).

  Kramar
  Berit

  [Svar]

 • Av Doris, 20 januari 2010 @ 21:18

  Tråkigt att det ska ta så lång tid för dig att få bli uppkopplad, har saknat dig ;0).
  Visst är datorn en väldig tidstjuv men en trevlig sådan i alla fall ;0).
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  [Svar]

 • Av elisabeth, 21 januari 2010 @ 5:53

  fortsätt njut av tiden utanför datorn, desto roligare sen när det fungerar :-)

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy