Ny e-postadress

Av Ingrid, 09 januari 2010 16:42

Eller det är det ju inte riktigt, för många använder redan min stenstugu.com adress, men den 13 januari försvinner ingridlevander@gotland.com för gott, för då plockar GEAB ner sin utrustning i Klintehamn och vi får söka oss någon annanstans. Telia lär det väl blir för min del och säkert blir det ett glapp på några dagar när jag inte har någon tillgång till internet alls. Vojne, vojne hur ska det gå?! Carina och Bosse lär få täta besök tills jag fått min nya abonnemang.

Jag skickade iväg ett mail om det här till de i min adressbok som brukar maila mig och från Berit- Moster Beda fick jag det här fina vänkortet i svarsmailet.


Tack Berit, jag är också väldigt glad att ha dig som nätvän!Idag har det varit en solig och fin dag, men kallt. I morse hade vi -14 och fram på förmiddagen -9, men nu har det mildrats betydligt. På förmiddagen var vi en vända till återvinningen och vimsade runt där bland alla behållare och försökte placera våra kassar med bråte på rätt ställen. Kattmatsburkarna hamnade rätt, det är jag säker på, men det där med glödlampor är ju knepigt nu. Det gäller att hålla reda på vilken sort det är man har. Jag tycker att det är lite märkligt att vi tvingas gå över till glödlampor, som är så farliga och giftiga, att man måste lämna rummet och vädra innan man vågar sig in igen, ifall man råkar ha sönder en lampa och sedan måste man förpacka skärvorna i en tillsluten burk?!

På vägen hem igen åkte vi införbi Carina och Bosse och fixade till deras mail och efter många testmail hit och dit ser allt ut att fungera nu. Jag laddade hem Windows-Live Mail till Bosse, det har jag själv på laptopen och tycker att det är jättebra. Carina använder Incredimail och det är ju ett ganska roligt mailprogam med massor av olika smileys och emotions, så tycker du att det är roligt att använda en massa olika symboler i dina mail kan jag rekommendera det.

Själv har jag laddat ner ett nytt antivirusprogram till laptopen, så nu är den förhoppningsvis skyddad för elakingar.

Ha en trevlig lördagskväll!

Share on Facebook

11 svar på “Ny e-postadress”

 • Av Znogge, 09 januari 2010 @ 19:50

  Vilket fin och vänligt kort du fick!

  Hoppas bytet sker hyfsat smidigt. Vi har Telia och det fungerar i princip alltid. Peppar, peppar…

  kram!

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag hoppas att det inte ska ta för lång tid.

  [Svar]

 • Av Agneta, 09 januari 2010 @ 20:10

  Hej, Ingrid!

  Tack för ditt mail ang. ny adress. Den hade jag redan, men alltid bra att kolla en extra gång utifall.

  Men så trist att det blir dagar utan uppkoppling. Telia brukar ju vara snabba med nya kunder. Hoppas innerligt att du kommer igång snart, annars lär du säkert “stöta” på dom. Kan behövas ibland.

  De nya glödlamporna gillar jag inte alls och håller mig till de gamla vanliga. Gila skrev om just dom, i bloggen, och inte var dom bra inte. Men hav tålamod, det kommer en ny sort snart, utan kvicksilver tror jag att Sverker Olofsson sa i ett av programmen. Skulle en lampa åka i golvet så blir det en dyr historia, dessutom. Jag har skrivit om detta ämne för ett bra tag sedan.

  Moster Beda skickar alltid så otroligt smakfulla kort och goa mail som man blir glad av. Jag lägger ut dom på min gåvosida.

  Men oj oj oj…nu har ju de s.k. “Sjtärnorna” på slottet redan börjat! Den datorn, den datorn…tiden rinner undan med ilfart.

  Hoppas det blir underhållande denna gången, för ett gott skratt lär förlänga livet, säger dom.
  Elände och beklagande som förra gången, kan då jag leva utan i alla fall.
  Kram, Agneta

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Du är i alla fall den godaste vän som finns, som gör dig sådan möda för att få igenom din kommentar när systemet envisas. Tur att du är ännu envisare! Av någon anledning hamnade dina kommentarer som spam, fråga mig inte varför, men ibland blir det så. Jag skulle ju egentligen vilja behålla allihop, men valde att ta bort de senaste. Och tack för ditt mail, jag hoppas du fått mitt svar.

  [Svar]

  Svar av:Agneta

  Tack snälla du för ditt snabba svar och intressanta mail:-) Tekniken fallerar ibland,inget vi kan göra något åt.
  Eller kan vi?? Utlovas en produkt så ska den väl hålla måttet?

  Om Sveriges ekonomi och fördeling kan vi diskutera länge, du o jag tycks det mig :-))Kul! Man behöver få lite olika åsikter och vinklingar så man inte fastnar i samma banor.

  Kram på dig vännen!
  /Agneta

  [Svar]

 • Av Doris, 10 januari 2010 @ 0:13

  Tack för mailet, skyndade mig att ändra adressen ;0).
  Låter ju onekligen MYCKET farligt med de där nya glödlamporna, hade aldrig hört detta, hoppas att alla vet om detta !
  Så kallt ni har !! Här hade vi 7 grader VARMT i dag och mycket snö och is har försvunnit, hoppas verkligen att mera försvinner i morgon för så ska det frysa till igen …
  Jag har Incredimail, tycker att det är såå roligt att dekorera mina mail ;0).
  Roligt att du kan hjälpa dina barn med deras datorer, brukar ju vara tvärtom ;0).
  Passagen har strulat i kväll, kan inte komma in, har hänt lite ofta nu tycker jag *suckar*
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jo då Doris, din kommentar hade hamnat i spammet. Jag fattar inte varför det dummar sig. I och för sig har jag ändrat min mailadress som aviseringen av kommentarer ska gå till, men det ska ju inte betyda någonting. Jag ska ta och göra en uppdatering av spamfilterprogrammet.

  Fantastiskt att ni ha så varmt!!

  [Svar]

 • Av Doris, 10 januari 2010 @ 0:20

  OK, nu fattar jag, ser att föregående bloggar antagligen hamnat som spam precis som hos Agneta så nu skriver jag inte fler likadan, utan skickar bara ett E-mail så du får hämta min kommentar ;0)

  [Svar]

 • Av Doris, 10 januari 2010 @ 0:22

  *ha, ha*, då funkar det helt plötsligt, vill du vara så söt och kolla om du hittar mina kommentarer i SPAMet ?
  Kram, Doris

  [Svar]

 • Av Eleonora, 10 januari 2010 @ 11:43

  Tack för din kommentar om Faceboook hos mig. Ligger tydligen kvar men tänker nog inte använda mig av det, i vart fall inte förrän jag kan litet mera. Får väl begära assistans av dotterdottern.

  Nu är julen inpackad och förpassad till källaren igen. Men till nästa år kommer alla sakerna upp i ljuset igen.

  Jag har antecknat din mailadress. Hoppas du och Åke får en skön och bra söndag. Kramar från Eleonora

  [Svar]

  Svar av:Ingrid

  Jag är på gång med att röja undan julen, men tar det med ro. Sluttampen blir i morgon. Ha en fin söndag du också!

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy