Hösthälsningar från Berith och Joan

Av Ingrid, 31 augusti 2009 22:26

Nu börjar det komma höstgåvor i mailboxen, så det är bara att inse att hösten närmar sig med stormsteg. I morgon ska det visst bli en fin och varm dag, men blåsigt förstås. Sen är det svalare och ostadigare väder som väntar.

Tack Berith!

Och tack Joan!

Uppdateringar av hemsidan: Jag har läst ut Mari Jungstedts bok “Den dubbla tystnaden”, så Bokhyllan är uppdaterad och där kan du nu läsa vad jag tyckte om den boken. Det här är ju den sista dagen i augusti, så innan jag går till sängs ska jag gå in på Ingrid Sida och uppdatera Allnakku för september månad och så ska det bli nya ordspråk. Sen är jag redo att ta emot september!

Share on Facebook

6 svar på “Hösthälsningar från Berith och Joan”

 • Av Agneta, 01 september 2009 @ 0:01

  Hej!
  Har nu varit och rotat i din fina bokhylla igen. Och jag tror också att det är som du skriver. Att läsa böcker av samma författare kan bli lite jobbigt om handlingen är likartad för det måste ju bli ständiga upprepningar och det är ju så trist så. Lite variaton får väl författaren försöka få till.
  Men ibland verkar skrivandet gå lite “på räls” och gör man det enkelt för sig så blir det inte så bra för läsaren.
  Nåja, inte hela världen men kanske en liten besvikelse dock.
  Ack ja, nu börjar höstkorten rasa in, men det vete katten om man ska hålla på o byta kort stup i kvarten på hemsidan. Får väl se om det finns något annat sätt, för gåvorna är ju söta och välmenta och jag brukar göra några själv ibland.
  Ha det gott!
  kram, Agneta

  [Svar]

  Svar av:IngridL

  Visst är det trevligt med hösthälsningarna och “gåvor”, men jag har ingen sån sida på hemsidan längre utan lägger bara ut dem här i bloggen. Jag gör oftast någon gåva själv, det är ju trots allt lite roligt, men jag skickar inte till andra än de som sänder till mig. Inga massutskick längre alltså.

  [Svar]

 • Av ingmarie, 01 september 2009 @ 8:50

  http://stenstugu.com/
  den adressen går jag in på och där står datumet
  ha en jätte fin dag

  [Svar]

  Svar av:IngridL

  Jag hoppas att det står den 1 september idag, för så ser det ut hos mig i alla fall.

  [Svar]

  Svar av:ingmarie

  nej det står den 2 september när jag kollar här

  [Svar]

  Svar av:IngridL

  Det var skumt, vad har du för datum på din egen dator när du tittar nere i högra hörnet?

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy