Sommargåvor

Av Ingrid, 22 maj 2009 10:40

Idag är det regnigt och trist väder. Det kom en riktigt ordentlig skur vid ½9-tiden och totalt har vi fått ca 16 mm. Oj, oj vad gräset kommer att växa! När det nu är sånt gråväder så kan det ju passa bra att muntra upp sig med några sommargåvor som fanns i mailboxen i morse:

Tack Joan för ditt vackra sommarkort!

Och ett varmt tack till dig också Ulf!

Nu ska jag gå och baka en kaka av något slag, det är alldeles tomt i burkarna, förutom några gamla chokladbröd, som ligger där och skramlar sedan julen. Senare i eftermiddag ska jag se om jag kan få ordning på flera foton och fortsätta min berättelse från Sicilien.

Hoppas du får en trevlig fredag!

Följ min blogg med bloglovin

Share on Facebook

2 svar på “Sommargåvor”

 • Av Sylvia, 22 maj 2009 @ 13:07

  Hejsan Ingrid!
  Välkommen hem och jag förstår att resan har varit lyckad. Nu är det full fart på Stenstugu kan jag tänka mig. Nu har du väl tusen saker i görningen både ute och inne.Varit inne och tittat på din trevliga Efitdag och ser fram emot att se dina Sicilienbilder.
  Här på ön har vi det grått och det småregnar lite till och ifrån.
  Nu ska jag ändra din blogglänk
  Ha det så gott.
  Kram Sylvia

  [Svar]

 • Av Znogge, 22 maj 2009 @ 15:12

  Sedan julas!!! Du milde tid! Hos oss blir inget liggande så länge men visst, från och till är här ett antal ungdomar i huset.

  Vi fick rejält med regn igår vilket behövdes. Här är väldigt torrt.

  Du har förresten något att hämta hos mig!

  Kram!

  [Svar]

Andra länkar till detta inlägg

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy