Pigges farväl till sin familj

Av Ingrid, 30 januari 2005 16:42

Söndagen den 30 januari 2005

EXPRESSEN.SE/Katastrofen i Sydostasien: Pigges farväl

Jag kan inte låta bli att lägga in den här artikeln från Expressen. Jag vet att många har följt Pigges kamp i Thailand för att få ihop sin familj och att ämnet kanske är uttjatat, men ändå…. Jag läste Piggges dagbok från begravningen i morse och kunde inte hålla tårarna borta.

Söndag, gråväder och ganska milt är det idag. Vi var på en trevlig revy igår kväll. Det var verkligen roligt. Jag skrattade så att tårarna rann. Det är skönt att få har roligt och skratta åt banaliteter utan att ha en tanke på att allt måste ha någon sorts innebörd. Litet buskis är inte helt fel ibland.

Share on Facebook

Inga svar på “Pigges farväl till sin familj”

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy