Jag har provdeklarerat och tagit mig en promenad

Av Ingrid, 26 januari 2005 16:46

Onsdagen den 26 januari 2005

Idag har det varit ett helt fantastiskt väder: strålande solsken, alldeles vindstilla och ett par grader kallt. Åke håller på i skogen och på förmiddagen tog jag mig en promenad ner till hagen där han håller på. Sedan gick jag ner till stranden och hem genom Härje Hallgrens hage. Det var verkligen skönt. Jag har saknat mina promenader nu när jag jobbat.

  

Här är Åke i tagen med aptering och så här vintrigt var det i Strandkvior.

I eftermiddag har jag suttit och “daterat” litet. Det börjar bli dags att göra bokslut och påbörja årets deklarationer. Jag har testat litet och det ser ut som om jag ska betala 40.000:- i restskatt. Mindre roligt faktiskt. Naturligtvis skulle jag ha betalat i en del före årsskiftet, men det blev inte av helt enkelt. Så, nu kommer det surt efter.

Share on Facebook

Inga svar på “Jag har provdeklarerat och tagit mig en promenad”

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy