Åkes årsdagsmiddag

Av Ingrid, 24 januari 2005 16:47

Måndagen den 24 januari 2005

När jag vaknade i morse så var det alldeles vitt ute igen för första gången sedan i november faktiskt. Det kom litet snö igår natt, men det täckte nästan inte marken, men i natt har det fyllts på och allt ser vitt, rent och fräsht ut igen. Husbonden, som håller på i skogen med vindfällen, är dock måttligt glad över snön.

Gårdagens middag blev lyckad, tycker i alla fall jag. Hoppas att gästerna tyckte detsamma.
Vi hade sill och potatis som förrätt, oxfilé provencale som varmrätt och glass och chokladgratinerad frukt som efterrätt. Idag var det litet plock med porslin och annat som skulle ställas tillrätta efter gårdagen, men sen tog jag mig en promenad och det var rikigt skönt. Det har ju blivit dåligt med motionerandet nu när jag har jobbat. Även om jag varit ledig halva dagarna, så blev det ändå inte av att gå ut på eftermiddagarna.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon trevlig resa i febrauari-mars någongång. Bosse och Carina ska åka till Thailand i slutet av mars, så vi ska nog försöka komma iväg innan dess. Det är ju bra om Bosse kan hålla litet koll på huset och mata katterna när vi är borta.

Share on Facebook

Inga svar på “Åkes årsdagsmiddag”

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera

Panorama theme by Themocracy